Wednesday, February 3, 2010

Sekali Kau Sesat, Kau Akan Sesat Selamanya

Hari ini ijaicool tak update. Sila tutup komputer anda, sila teruskan kehidupan anda, cari balik Quran yang sudah berhabuk itu, cium balik tangan ibumu yang telah lama kau abaikan, setubuhi isterimu yang telah lama kempunan.

Hari ini ijaicool akan kembali sesat setelah sembilan bulan menanti.

Gambar ihsan ABC

Siri televisyen paling agung sepanjang zaman. Apa sangatlah Gossip Girl korang tu.

OH EM JI CEPATLAH SIAP MUAT TURUN! Haha Jamil tak menyempat-nyempat call aku suruh aku download. Tak pernah dia seghairah ini selalunya mintak pornografi je walaupun dia tahu aku tak tengok. Oh you are still reading this? Datang esok lusa ya. OHH ABANG SAWYER!!!!

p/s: siapa dah tengok jangan bagi spoiler aku tampar karang biru.



4 comments:

Anonymous said...

ak x pnh tgk p0n lost,skali je k0t..
tu p0n epis0d 1st sizen 1st...
best sgt kerr???

-yg penting wang-

Anonymous said...

hari ni Jamil x abih2 ckp Lost ada season baru..hmm..tlg dl kan ya..takot dia kempunan..

-evi-

Anonymous said...

jai. kat sini dah kluar dah lost. haha tengok ah aku try tak spoilkan.

anyways, beberapa bulan lepas ade patient cancer yang memang minat lost gile babi. sbelum die mati, die dapat get in contact ngan the writers for lost. the writers bagitau die the ending, pastu mamat tu mati. haha

kepala aku pening ah. high on vicodin. aku baru cabut 4 wisdom teeth.

adam

Mohamad Faizal said...

ypw: best gila barbie nak arwah

evi: haha jaga2 nanti anda terabai dia lepak rumah saya

adam: dia sempat bagi spoiler tak? n apasal kau cabut gigi nak pasang braces ke. gigi kau bukan jerung pun

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...