Sunday, February 28, 2010

Top Ten Most Handsome Footballers

Siapa tonton Chelsea menentang Man City semalam? Bagi mereka yang mengikuti perkembangan gosip bola sepak antarabangsa pasti tahu tentang skandal John Terry menoron bekas gadis Wayne Bridge. Bridge yang ternyata hangin dengan berita itu telah memadam nama Terry daripada telefon bimbitnya dan membuat keputusan untuk mengundurkan diri dari skuad England walaupun Piala Dunia hanya tinggal berapa bulan sahaja lagi kerana dia memang meyampah melihat muka Terry.

Semalam Terry dan Bridge bertemu pertama kali sejak skandal itu tersebar. Pengulas sukan tidak dapat mengelakkan diri untuk membincangkan tentang perkara itu dan tertanya-tanya adakah Wayne Bridge dapat bersikap professional dan tidak meninju Terry di padang. Ketika Terry menghulurkan tangan semasa pre match handshake, Wayne Bridge seperti dijangka telah mengaibkan Terry dengan mengignore salamannya. Kamon siapa tak hangin, dulu mereka berkawan dan minum arak bersama-sama di bar. Friends don't sleep with their friends' missus. Mungkin Bridge sepatutnya flashkan reversed V sign di muka Terry dan menanggalkan seluar pendeknya di hadapan kaca televisyen.

Tetapi yang menjadi persoalannya sekarang, mengapa Terry? Jika aku Veronica, ramai lagi pemain bolasepak yang boleh aku tiduri yang ternyata lebih kacak. Mungkin kerana pangkat dan darjat. Siapa tak mahu melihat lurah punggung kapten England ketika itu bukan? Jika aku seorang homoseksual, poster separuh bogel pemain bola sepak yang manakah yang akan aku tampal di dinding bilik air? Sila klik Read More untuk mengetahui sepuluh pemain bola sepak yang paling kacak di mata aku sepanjang zaman. Gadis-gadis juga berpeluang untuk mencuci mata melihat gambar pemain kacak selain Beckham dan Ronaldo.

10) Luca Toni (Roma / Italy)



9) Iker Casillas (Real Madrid / Spain)



Komen gay: Ohh Iker you can 'catch' me anytime!

8) Roque Santa Cruz (Manchester City / Paraguay)


Komen gay: OMG the hottest latino on the list.

7) Robin van Persie (Arsenal / Holland)


Komen gay: Tiada gambar dedah tubuh sebab van Persie Islam tutup aurat. Tapi pernah curang jugak kat bini. Solat Jumaat pun tak pernah nampak batang hidung di masjid Highbury.

6) Freddie Ljungberg (Seattle Sounders FC / Sweden)


Komen gay: OMG this ex Arsenal hunk is supa hot. I'd apply some oil on that body anytime anywhere.

5) David Bentley (Tottenham / England)




Komen gay: I want to drive you Bentley.

4) Kaka (Read Madrid / Brazil)



Komen gay: You made me go Kaka instead of Gaga.

3) Fernando Torres (Liverpool / Spain)



Komen gay: Now we know why they call him 'el nino'. Awww.

2) Jamie Redknapp (ex Liverpool / England)



1) Steve McManaman (ex Liverpool / England)



Komen professional: Steve McManaman adalah pemain yang paling aku gemari dalam sejarah bola sepak. Di zaman kemuncaknya bersama Liverpool, Macca adalah winger yang paling ditakuti kerana dia boleh memperanjingkan anda tanpa disedari. Aku pasti bersorak setiap kali bola menyentuh kakinya. Salah seorang daripada ahli 'Spice Boys' bersama Redknapp, Collymore, Fowler, James dan McAteer.

Gila gay entri ini. Bagaimana? Adakah pemain-pemain kacak pilihan saya ini pilihan anda juga? Atau anda ada pemain kacak lain yang ingin dikongsi bersama?



19 comments:

shogunn_general said...

aku rasa ko patut letak si flop liverpool tu, harry kewell.

oh patrick berger pun kacak jugak apa.

yusuf mujahidin ™ said...

tk stujuuu....
entry bias..

asal tkde zaquan adha dlm list? hahahak

Mohamad Faizal said...

naqqib: kalau ikutkan aku nak letak semua liverpool tapi aku tak rasa el hadji diouf tu hensem

yusuf: zafuan lagi hensem daripada zaquan (walaupun tak tahu di mana perbezaan dia)

O Ena O said...

erkk..nmpknye byk org england sajok...bg pandangan peribadi aku lak..yg byk pemain ensem is dr player footballer italy..cth cm alessandro del piero(pergh bg aku die la pemain plg ensem walpon katek..huhuhu) alessandro nesta,paolo maldini,cristian vieri,sape lg ek? gattuso(macho nih die!) sape lg ek..ha..gabriel batistuta,dll...aku x rs england ramei footballer ensem..hahaha..dan aku rs beckham tu x la ensem mane pon...wahahha...

Anonymous said...

mascherano xdak? hahaha


-megan musang

Anonymous said...

Ko mmg racist,
mane mgkn abg joleon lescott miss dlm list ni

~Akuapai

Ikmar said...

Footballer paling hensem - Taribo West

Mohamad Faizal said...

ena: haha gattuso kategori hensem ke? tau nak sondol orang je di padang

megan: mascherano sedar dia tak hensem, tapi taklah sehodoh tevez

apai: abang lescott akan masuk top 10 aku kategori buruk nanti

ikmar: betul la tu kot, kategori kulit hitam

O Ena O said...

eerr...gattuso bkn ensem..tp macho..bg pendapat aku...macho n ensem tu lain...wahahahaha...tp del piero macho n ensem..ish ish cite psl footballer ensem nie x penah abeh pnyerr...:p

Anonymous said...

domiano tomassi apsal takde jai??
haha..



-shuhud-

Aida The Pink Goddess said...

mana cristiano ronaldo?ehe

Anonymous said...

What's up everybody, here every person is sharing these kinds of know-how, thus it's fastidious to read this blog,
and I used to visit this webpage all the time.
My webpage :: online slots for cash

Anonymous said...

Hello there, You have done a fantastic job.
I will definitely digg it and personally recommend to my friends.
I'm sure they'll be benefited from this web site.
My web site ... best paying affiliate programs

Anonymous said...

Thanks for one's marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you may be a great author.I will always bookmark your blog and definitely will come back sometime soon. I want to encourage you to continue your great job, have a nice morning!
Here is my web blog - real cash

Anonymous said...

Howdy! This post could not be written any better! Reading through this
post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this.
I will forward this write-up to him. Pretty
sure he will have a good read. Thank you for sharing!
Here is my webpage ... united states casinos

Anonymous said...

Terrific article! This is the kind of information
that should be shared around the web. Disgrace on the search engines for not positioning this put up upper!
Come on over and seek advice from my web site . Thank you =)
Also see my web site > Lobstermania Slot Machine

Anonymous said...

What's Happening i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively useful and it has aided me out loads. I hope to contribute & help other customers like its helped me. Great job.
my web page :: online gaming

Anonymous said...

Mу spouѕе and I stumbled ovеr heге dіfferеnt web aԁdress and thоught Ι may aѕ wеll check things out.
I like what I see so i am just fοllowing you. Look forward to chеcking οut your web page repeatedly.



Fеel free to vіsіt my webpage :: same day payday loans
My web page - same day payday loans

Anonymous said...

consideгably, these games are not a big affaіг аnymoгe because іf you takе telecasting game developег
recitatiοn this, Delight do not go that
waу. Thislinκoffers six the Topper of pгemаture titles,
smаcking them into thеir own interlingual rendition,
aԁd a few features anԁ hopе fοr the Topper.


Visit my ѕite ... mccammonfoundation.org

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...