Friday, February 12, 2010

Weird Fortune Cookies

Tadi kat pejabat mereka ada buat sambutan raya Cina. Aku yang separa racist ni pun turut sertalah kan. Lepas tu depa bagi semua orang fortune cookies. Ala biskut yang ada ramalan dekat dalam tu.


Macam lurah punggung sahaja bentuknya.


Tak kisahlah aku pun baham biskut tu dan ini ramalan yang aku dapat:



Apa itu? Tak faham aku. Aku tak puas hati dengan ramalan yang aku dapat so aku ambil lebih banyak ramalan. Orang Cina kata tak boleh ambil banyak-banyak nanti hilang 'ong'. Aku tak peduli. Aku terus merampas beberapa ketul biskut dan aku berasa terkujat dengan mesej-mesej yang aku terima...sila klik Read More untuk bersama-sama melalui pengalaman aneh ini.

Sila klik gambar untuk membesarkan mesej yang lebih nyata.


THAT IS SO NOT TRUE!!!


Ok I love Liverpool but we all know that's not gonna happen this season.


Alright, this one does make sense.....maybe one last fortune telling for the day?


WHAT THE WHATTTT???



16 comments:

tchersally said...

hehe..haha..hehe..haha..hajatnya nak tumpang lalu penuh sopan..tp nak buat mcm mana..tergelak..terguling..lantas..memberi salam kpd tuan blog : assalamulaikum, tumpang lalu ya..

syun said...

Ala Ijai..Asal x photoshop sekali tulisan mandarin kat bawah tu. Hahaha

z a t i said...

aku pun selalu amik benda ni byk2. nasihat berulang. potostet 8 nasihat, taruk dlm 2000 tan biskut.

Jas said...

Hahaha funny XD (:

nana said...

tulisan cina tu sama je kan..

pastu bentuk jari juga.

Noraishikin Mohd Salleh said...

aku dapat jugak pasal kesihatan..haha

aina hazuani said...

hahahahaha. ngek ah kau!

et said...

haha.bc komen nana.pastu tgk blk..a'a doe..hahahaaa..cesh..kelentong yg x bgos.

Anonymous said...

dem jai, kau telah memecahkan selaput...err bibir aku akibat ketawa sambil tersenyum musang..

"Ok I love Liverpool but we all know that's not gonna happen this season."

oh mann bitter truth.. xpe la jai.. WC nnt sokong England ye..walopon Spain punya skuad mcm mantap je haha..


-megan musang

Mohamad Faizal said...

tchersally: waalaikumsalam baik2 jalan terpijak kucing nanti

syun: tak buleh, nanti orang percaya bulat-bulat pula

zati: jangan percaya zati ramalan tu nanti terpesong akidah

jas: thanks

nana: ya tepat sekali

cikin: semoga kesihatan kau baik selalu

aina: terima kasih

et: tak kelentong, sebab memang saya berniat untuk berjenaka dari mula

megan: tak takot ah spain aku anta terry untuk meniduri teman wanita alonso

Anonymous said...

bahasa cina memang unik. haha. steady gile tangan kau jai

adam

arjunaAngkasa@mangotouch said...

wargahahahahahahahahahahahaha

Shima Ibrahim said...

alamak. yg last skali tu mendatangkan keraguan laa..

Mohamad Faizal said...

adam: tidaklah sesteady kau yang selalu berlatih menggunakan tangan. hee hee

arjuna: wahahahaahahahaha (gelak sama2)

shima: usah ragu, ada tanda halal la

radios said...

nak sgt try biskut ni..cam bez lak kan..mane la taw kelua cuti seminggu dipanjangkan sebulan =p

radios said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...