Saturday, March 20, 2010

Hari Ini Hari Jadi da' Killa!

Hari ini 20/3 merupakan hari jadi da' Killa. Jika kalian tertanya-tanya mengapa saya tidak menaip nama penuh gadis saya di laman blog ini, sebabnya adalah kerana dia ramai peminat. Jika stalker da' killa menaip nama penuhnya di laman web carian Google, sudah pasti laman blog ini akan keluar dulu jika saya menggunakan nama sebenarnya. Sebagai contoh, cuba Google 'Tengku Eleanor Ezura' ataupun 'Ahmad Shuhud Zakaria', mesti sampai kat laman blog keji ini dahulu. Saya seorang insan yang cemburu buta. Mana boleh biarkan jejaka lain membaca berita tentang da' killa ataupun melihat gambar-gambar jelitanya di blog ini.

Berbalik kepada tajuk asal, hari ini hari jadi da' Killa! Sempena hari jadinya, saya ingin mengimbas kenangan cinta dengan mendendangkan sebuah lagu yang dicipta untuk menguratnya beberapa tahun yang lalu.



Sila klik Read More untuk sama-sama menyanyikan 'Song For Datillah 2'. Eh tertulis nama penuh pulak.

Hello to Datillah, how are you?
Sing you a song that's what I wanna do,
So please don't be mad, it's just for fun,
So sit back relax enjoy and rock on

I met her at Idwal during my practical,
She was just standing there wearing her spectacle,
I asked myself 'Who is that lady?'
Oh my god she is so kawaii

Then I asked Liyana, 'Dia dah ada boyfriend ke?'
But then you said, 'Ye saya dah ade'
I have to admit I was kinda hampa,
But then I knew you gurau saja

Tu tu dudu dudu dudu tu dudu tu tu dudu tu

Oh Datillah she's friendly and cool,
Dekat KUSTEM ada swimming pool,
I want to go there, I wanna see you,
Let's have a date sambil naik penyu

She likes the color green and the band 'Switchfoot',
She said I like to make her 'sakit perut',
I really like that loghat Utagha,
So please Tillah, ajaq ceq noooo

Nurdatillah she lives in Perlis,
Housemate dia nama Ijan Nana dan Anis,
I dont know what to sing anymore,
I better stop before you tertido

So please give me a chance to prove myself worthy,
I know I can make you happy,
I do anything I'll you my all,
So please Datillah AFUNDI Faizal!


Ayuh kawan-kawan, ramai-ramai kita ucapkan, 'Selamat Hari Jadi Datillah!'. To download the song as ringtone, click this link before it expires:
http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=7023422

ps3: Parti liar da'killa next week??



15 comments:

ku els said...

amboi amboi amboi tulis nama penuh orang yeee!! hahaha. memang! mesti akan land kat blog ijai dulu!! hahaha. anyway... HAPPY BIRTHDAY DATILLAH!!! :D:D:D

astute said...

this song is for datillah (to concrete how much ijai syg u)

hepi birthday to you
dont u know ijai loves u
hepi birthday hepi birthday to u
ijai will always love u

AFUNDI FAIZAL!

Noraishikin Mohd Salleh said...

happy birthday da'killa :) cepat2 sket kawen yer...hee

Anonymous said...

hpy bday datillah!!
smoga pjg umur murah rzki bsama faizal..faizal baik die tak tinggal solat jumaat 'je'..hahaha..

-fandi-

Anonymous said...

Happy birthday Nur da'killa. pastikan dapat beg jurulatih atau kasut mahal satu. faizal tu banyak duit. tapi semua pegi kat perut je rugi lar hehe


-Jamil and Evi

Anonymous said...

hepi besday datillah...
yup,sile ketuk faizal habis-habisan dgn menuntut barangan berjenama mewah..haha..

hope u'll have a wondeful birthday this year..
hint:parti liar..haha..

-shuhud-

aina hazuani said...
This comment has been removed by the author.
aina hazuani said...

ijai. bday aku nanti aku nak request lagu boleh tak. nanti aku afundi kau. janji!

nadeera said...

tilla...
happy bday!
have a wonderful bday this year!

ijai, best lah lagu ni..;))

QilahLala said...

hapy birthday datilah!!!
apa lagi ijai.. jgn lupa membawa datillah berjalan2, mkn2 yg enak.. jgn isi perut u saje!! :p

Anonymous said...

akak dah pesan dgn dillat..sempena bday dia pastikan dia habiskan duit awak sampai kering

-kak mona-

jana said...

Datillah,dapat boyfriend macam ijai tu pun dah kira dapat hadiah yang paling best dalam dunia,dah lah kelakar,rajin ke surau,rajin tengok wayang eerr,anak tunggal yang penuh dengan kasih sayang,kelakarnya boleh buat perut kenyang selalu sebab masuk angin hehe

Happy Bday Datillah

Muaz said...

Happy birthday datillah!!

have a great b'day!

p/s: ijai, aku menantikan entri kemenangan MU dgn liverfool tadi.. please post it..pretty please...

nana said...

Datillah, Happy birthday!!

(sori lambat wish, aku pegi outstation beberapa hari)

venixx said...

hou yeeahh....bila mau jemput makan nasi minyak maaa

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...