Tuesday, April 13, 2010

Gajah Paling Kecil Di Dunia

Sumpah comel gila. Klik Read More jika mahu lihat kecomelannya.


Oh come on. Don't judge me. Jangan tipu korang pun pasti tergelak sehingga terkeluar najis mutawasitoh.

ps2: Terima kasihlah Nina Yusoff yang menyalahgunakan emel pejabat untuk menghiburkan aku.

ps3: Siapa nak tengok gambar Gajah Paling Besar Di Dunia pula?



22 comments:

Shima Ibrahim said...

haHAHAhahaHAhAhaHaHaHaHAh aku pon join ko gelak jugak ijai. tp xde la smpai terkeluar bnda yg x sepatutnye. ;P

Mimie.Candy Cane said...

oh,horny sekejap.


hahahahahha

aina hazuani said...

putih suci belum dinoda. ngeh ngeh :P

Noraishikin Mohd Salleh said...

hahahahhaha...mcm syaitan..rasa nak berguling kt L3 ni weh....suci murni en gajah ini ;p

Anonymous said...

ahahahahaha..mmg kaler die putih bersih berbeza jika dibanding dgn abe punya hahahahaha..

-fandi-

Anonymous said...

hahaha. ngong fendi.

aku terbukak gambar tu kat office. terpaksa la plak aku clear history etc.

adam

jana said...

Ijai...,ha ha siapalah baby yang bernasib malang diambil gambarnya bergini,kak jana pun dulu ada anak-anak gajah yang comel macam ni 3 lagi,besok-besok kalau ada anak lelaki jangan-jangan coba nak ambil gambar anak gajah macam ni tau,apa-apa pun comel.... he he

Mohamad Faizal said...

shima: haha tunjuk kat shashalia. eh betul ke nama dia camtu

mimie: harus jauhkan kanak2 lelaki dari anda

aina: jangan noda sebelum waktunya

cikinto: kau masih di pejabat kah buatlah gangguan seksual dengan mengforwardnya kepada bos anda

fandi: haa haa kaler memang tak sama dengan abe tapi saiz dia lebih kurang haa haa gelakla oit

adam: haha nanti kantol dengan boss kau ni pedophile

kak jana: lagi tak sesuai jika ambil gambar gajah dah besar

O Ena O said...

aku beristighfar byk2 nengok gambo nie....huuu huuu huuu...

CouchPotato said...

bak kata shin chan:
"ga~jah! ga~jah!"
ahaks!
suka2!!
oi aku suka sebab comel je tau!

astute said...

mengong btol la. hahahahha

p/s herbalife berkesan utk aku. sblm ni berat aku 39 je. ntah cane, berat aku bleh naik smpai 46 tnpa aku sedari. pastu naku try maek herbalife. berat aku skrg dah 40. yeay! aku mkn sb terpengaruh ngn kwn aku. ms aku kenal kwn aku tu, berat dia 70. skrg dah turun 20kg!

Cik Faridah Huda said...

kremmmmmmmm aihhh mulut....
melatah aku tanpa sedar..hahahhaa

Anonymous said...

ahahahahaha btol2 saiz mmg sama..lbh kurang saiz twizzer die pakai nk cungkil karang di gigi patient la hahahaha..

p/s: kamon abe buktikan ko lelaki yg 'big enuf' dgn menunjukkan kekasih kau yg sbenar..

Anonymous said...

-fandi-

Anonymous said...

hahaa xde keje gle sape yg conteng ni... cbe kalau korg bygkan tattoo mcm ni? haa haa konpem mlm ptama isteri tros sawan barbie


-megan musang

IT'S Me N.a.N.a said...

hahha...putih nyer gajah nie..hahaha..**da lamer x gelak cengginie..hahahaa.a...

Anonymous said...

dah agak dah.. tp tidak dpt mengawal tgn sendiri.. terklik jugak..

-anas-

Mohamad Faizal said...

ena: mengapa mengalami perasaan tidak keruan ke setelah melihatnya

couch: pelukis komik sin chan sudah mati....

astute: berat aku 68kg. 25kg daripadanya ialah perut aku

faridah: wah terlalu teruja anda sehingga krem

fandi: kekasih dia mungkin lelaki hitam juga tu yang dia kurang keyakinan tu nak tunjuk kat kita haa haa

megan: ala orang melayu tak shave so tak nampakla haa haa

nana: seronoknya anda hik hik

anas: nak conteng kat aryan la tu. jangan anas. haa haa. barbie kau pancung aku sehari dalam liga super

Anonymous said...

pening3..

-ojj-

Lebai said...

haha..macam haram.. adoii..

siti marhamah said...

hi ijai...seriously aku sgt meminati/suke blog ko...hasil tulisan hg mmg lain dari yg lain n aku mmg terhiburla senang cite...huhu...but,pasal tajuk gajah pling kecil didunia tu aku rase tak sesuai dipostkn...bagi aku bnde tu trg2 aurat yg tak spatutnyer dipertontonkn even aku tau itu bayi coz org dewasa pon camtu gak kan...btw,teroskan brblogging...like ur piece of art...hehe

Nina Yusoff said...

Err..adakah Nina Yusoff yang dimaksudkan itu saya?? HAHAHHAHA

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...