Friday, April 9, 2010

Lagu-Lagu Yang Mengajak Kepada Persetubuhan

Entri ini sebenarnya telah lama berada dalam draft tetapi aku tidak publish kerana merasakan terlalu bodoh kandungannya. Then again, apabila difikirkan kembali semua entri aku memang jahil tahap kafir Quraisy pun. Banyak lagu yang kita dengar di radio ataupun yang kita tonton di MTV memberi mesej seksual tanpa kita sedari. Jika suami anda tiba-tiba balik kerja bukak pintu rumah sudah buat muka horny, itu tandanya dia telah mendengar lagu-lagu perangsang di radio dalam perjalanan balik. Sila klik Read More untuk mengkaji tajuk-tajuk lagu yang boleh membawa kepada persetubuhan halal mahupun haram.

1) Pitbull - Hotel Room Service

Forget about your boyfriend and meet me at the hotel room
You can bring your girlfriends and meet me at the hotel room
We at the HOtel MOtel HOliday inn!


Lihatlah liriknya. Mengajak kepada kecurangan dan persundalan. Tu yang banyak kita tengok berita kena tangkap basah kat hotel. Mula-mula sekadar dengar ceramah MLM. Tapi itu semua taktik diorang je tu. Sambil bagi ceramah penuh semangat menggunakan dialog yang dipetik daripada brochure, depa pasang lagu Hotel Room Service di background untuk memberi mesej subliminal mengajak kepada persetubuhan.

2) Spice Girls - 2 Become 1

Coz tonight, is the night, when 2 become 1....
I need some love like I never needed love before (wanna make love to your baby)
I had a little love now I'm back for more (wanna make love to your baby)


Lagu ini elok dipasang di hari perkahwinan anda selepas waktu maghrib. You know, masa orang tengah sibuk-sibuk kemaskan kerusi, cabut ropol-ropol semua yelah majlis dah habis kan. At least kita boleh set expectation agar orang sekeliling tidak mengganggu ataupun menjadi jakun tatkala two hendak menjadi one.

3) Boys Like Girls feat. Taylor Swift - Two Is Better Than One

But there's so much time
To figure out the rest of my life
And you've already got me coming undone
And I'm thinking two is better than one


Lagu ini macam lagu Spice Girls jugak, cuma ditujukan kepada generasi-generasi yang lebih muda. Alah memang logiklah kan, melakukannya berdua lebih baik daripada melakukannya seorang diri.

4) Semua lagu Lady Gaga.


5) Semua lagu Pussycat Dolls

6) Rihanna - Rude Boy

Come here, rude boy, boy; can you get it up?
Come here rude boy, boy; is your big enough?
Take it, take it baby, baby
Take it, take it; love me, love me


Lagu ini sesuai dinyanyikan di dalam keadaan mabuk selepas sesi tanikudekelam. Jika anda seorang jejaka, pastikan anda tidak menyanyikan lagu ini kepada jantan lain, terutamanya yang berkulit hitam.

7) Justin Timberlake - Sexy Back


Dirty babe
You see the shackles
Baby I’m your slave
I’ll let you whip me if I misbehave
It’s just that no one makes me feel this way


Menurut survey yang dilakukan oleh Majalah Cleo, 90% gadis mengimpikan untuk berada di dalam dakapan Justin. Timberlake bukan Bieber. Betul ke? Jadi tidak hairanlah jika gadis-gadis mula keluh kesah setelah mendengar lagu ini. Anda cuma perlu pastikan back anda tidak berbulu lebat.

8) Amelina - Rindu


Sungguh ku tak mampu menahan rindu AHHH AHHH
Pabila diriku jauh darimu AHHH AHHH

Bohonglah kalau tak ghairah dengar lagu dia. Tapi mana Amelina sekarang haa? Bukak bisnes MLM macam ND Lala ke?

Apa lagi lagu yang boleh membuatkan korang dibasahi peluh jantan? Apa yang aku bagi sekadar contoh umum sahaja. Tidak salah mendengarnya tetapi pandai-pandailah kenal erti dosa dan pahala. Assalamualaikum.



21 comments:

Mimie.Candy Cane said...

wahh...lagu boys like girl n taylor swift peberet ouh..

naper ko tak letak lagu inul kocok2 yang macam ***** tu?

aku tak jadi la nak letak "lempang pakai slipa jamban tu,takut nnti ko ajak dak2 lain pakat flag blog aku..

aku dh la blogger kecil2an..inesen lak tu.sib baik gojes.. :P

Noraishikin Mohd Salleh said...

mcm siyut entry ni jai....aku seyes nak gelak guling2...

Idlan said...

Astaghfirullah jai.. dah la hari jumaat...

Mohamad Faizal said...

mimie: ala aku tak layan indonla tak penah dengar lagu inul

cikinto: bagila suami dengar lagu amelina tengok reaksi dia bagaimana

akak abe: eh mengapa pula inikan entri berunsur nasihat

yusuf mujahidin ™ said...

knape aku rs lucah bila dgr lagu satisfaction? hahaha

Anonymous said...

ijai! kau terlepas satu lagu yang gile babi. beyonce - ego. lagu macam sial.

adam

Anonymous said...

this song lagi super horror, ta ada tapis langsung.

Ozi - Juicy Pen

Anonymous said...

Ozi - Juicy Pen. this song lagi super horror, ta ada tapis langsung.

Mar

Anonymous said...

darren hayes-insatiable.haa lagu nh pon ala2 pelik jg.

anon

HyezLer said...

J. Holiday - Bed ...muahaha (lirik straight to d point beb)

Idlan said...

i'll make love to you - boyz II Men.

Whaddya mean korang tak kenal boyz II Men??!!

Hisyam said...

kamon jai... lagu 'babyface - when your body gets weak'...

satu lagu tu berkisarkan proses sebelum, sedang dan selepas beraksi.

lirik di sini:
http://www.lyricsfreak.com/b/babyface/when+your+body+gets+weak_20011195.html

konpem lagu wajib album "koleksi lagu2 malam pertama..."

z a t i said...

I vote for:
Edith Piaf-La Vie En Rose utk lagu kategori sexual romantic terbaik sepanjang zaman.
&
Nancy Sinatra - Bang Bang utk perasaan seksi berunsur BDSM.ohok

oh kemain lagi kau zati ye.

Mohamad Faizal said...

yusuf: tak mengapa, itu tandanya kau bernafsu normal

adam: It's too big, it's too wide. It's too strong, it won't fit. haa haa nice one

mar: dijamin tak keluar radio ikim lagu tu

anon: haha dalam savage garden siapa yang gay ha darren hayes ke yang lagi sorang tu

hyezler: haa haa orang kulit hitam memang gemar buat lagu begitu (rasis)

akak abe: aku kenal la boyz tu men. yang semua hitam kan? all 4 1 ada 2 orang putih. (rasis lagi)

ise: ok akan aku include dalam mixtape malam pertama aku nanti haa haa

zati: apa punya lagu kau dengar ni zati aku tak faham.

Anonymous said...

The Klaxons - Golden Skans
uuuuuuu~ ahhhhh!!!



-megan musang

Anonymous said...

bloodhound gang- - discovery channel..n1 !! haha..

-fandi-

safwan said...

Get low - lil jon and the east side boyz.

sundal gila.

Hudarling said...

jai, satu lagi.

hot action cop - fever to the flava.

hahaha.

Hellioz said...

true...

Muhaimin said...

lagu amalina gak yg nyentuh qolbu heheheheh

Anonymous said...

aku rasa hebat dengar lagu girl generation

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...