Friday, April 23, 2010

Top Ten Celebrity Crushes

Anas menghantar mesej berbunyi begini "Ijai, aku atas kau dalam fantasi...". Wow. How should I respond to that statement? I must admit that Anas is good looking and has a firm nipple....but then I realized that he was talking about the Fantasy Football. Apapun intro aku tiada kaitan sangat dengan entri yang aku hendak buat. Kita sebagai manusia yang lemah pasti ada fantasi selebriti kita sendiri. Contohnya, kawan aku Shuhud, dia minat selebriti-selebriti berkulit hitam, mostly perempuanlah macam Macy Gray dan Erykah Badu. Selalunya selebriti-selebriti ini dijadikan modal untuk kita melakukan perkara yang berdosa dan boleh membuat kita menyesal temporarily kemudian buat lagi, if you know what I mean. Sudah, ayuh kita klik Read More untuk mengetahui 10 selebriti yang boleh memercik peluh jantanku.

10) Didi Benami

Masih segar daripada penyingkirannya dalam siri televisyen American Idol, Didi Benami berjaya memasuki carta fantasi aku untuk menduduki tangga yang ke-10. Bahaya tu Didi boleh tersingkir lagi. Tapi aku rasa Didi akan bertahan dalam carta fantasi aku untuk beberapa ketika kerana Didi memiliki suara yang unik, tonenya memang tidak boleh dijumpai di mana-mana. Teknik falsettonya boleh membuatkan berlaku pergerakan di dalam seluar. Wajah dia pun aku bagi 7/11 la. Aku undi kau haritu Didi masyaallah abis kena bar Maxis aku.



9) Miley Cyrus

Do not try to resist because it will only make it worse. Her voice, her personality, her face (although the face is not considered Sharon Stone muda2 materials, hmm) ahh so why not just embrace it like other millions of screaming teenagers? Ada sorang mamat tu kat Youtube (DaveDays) dia selalu buat parody pasal Miley, last-last dia dapat jumpa Miley betul-betul. Mungkin aku harus membuat parodi lagu 'Tujuh Benda Yang Aku Benci Pasal Kau' takpun mendaki gunung Tahan sambil mendendangkan lagu The Climb. Bila the Last Song nak keluar kat sini haa?

8) Taylor Swift


Come on aku ada album Fearless Platinum edition ok. Siap dapat sehelai rambut blonde dia yang dikepilkan bersama leaflet cd itu. Babi kau Joe Jonas mintak clash dengan Taylor guna telefon je. Bulu mata dahla tebal macam Sin Chan muka pulak memang mintak penyiku daripada aku.

7) Gadis-gadis from House

Aku tak tengok sangat House as in mendownload setiap minggu macam aku download Lost di pejabat. Tapi kalau keluar kat AXN aku tengok ah. Ada 3 orang yang aku harap dapat jumpa dalam mimpi basah aku dalam House. Alison, si dahi jendul Remy, dan sudah pasti MILF Cuddy.

6) Tina Fey

Hey don't judge me. Ini list aku tak kisahla korang nak kata aku pervert ke letak Tina Fey di dalam list kerana aku sukakan personaliti dia walaupun dia bertaraf ibu. She is super funny in real life. Come to think of it, I actually had a crush with her character Liz Lemon in 30 Rock. Dia selalu berlagak witty tapi kedengaran bodoh tanpa disedari, which made it funnier. Liz juga seorang geek yang selalu membuat reference terhadap popular culture. Ohh Liz Lemon!

5) Sharon Stone masa muda

Sori Sharon dulu dia duduk tangga kedua tapi kini dah turun tangga kelima. Umur dah 50 tahun tapi tak tahula dah menapaus ke belum macam Rosnah Mat Aris. Alah kalau dah putus haid pun masih bisa mencairkan hati jantan lemah sepertiku. Bitch siapa curik CD Basic Instinct aku? Mana boleh lupa scene di bawah.



4) Hit Girl from Kick Ass


OMG she is effing cute and awesome!



3) Ellen Page

Ellen could have been born to play the quick-witted, cool, naughty, funny, sweet, charming, guitar-playing chick in Juno. There is no other person that can portray Juno as remarkable, as brilliant as her. But then again, I love her in Whip It or even X-Men sebab muka dia memang meminta untuk dicubit-cubit. Aksen dia pun bila sebut huruf S pun macam gedik tapi aku gemar hee hee.

2) Zooey Deschanel


Zooey memiliki pakej lengkap di mana dia memiliki wajah yang super sweet, berkebolehan menyanyi dan bersifat wasadtiah walaupun bukan Islam. Suara dia unik macam penyanyi kabaret. Tak kiralah dia berlakon cerita apa pun mesti aku eksaited nak tengok walaupun cerita bangang M Night Semalam semalam yang dia berlakon dengan Mark Walbek tu.

1) Jennifer Garner

Jennifer berjaya mengekalkan kedudukannya dalam carta ini seperti dahulu kerana tiada siapa yang dapat mengatasi dia punya killer 'muncung', dazzling smiles, spankin hot body and a barrage of kung fu moves. Well on Alias at least.


Ok aku sudah bagi list aku kini tiba untuk kalian berkongsi selebriti fantasi anda pula. Ala babe janganla cemburu saya tak jeles pun awak cakap Justin Bieber tu comel. Oh baybeh baybeh baybeh oooooohhhhh



10 comments:

nAz said...

Yang penting rupa kan? hahaha

yusuf mujahidin ™ said...

Ho! asal aku tk knal pn smua diatas?


* wt2 inesen

Anonymous said...

saya perempuan and saya ada crush dengan wentworth miller.oh nak tanya apa pendapat encik faizal ttg:
angelina jolie
kristen stewart
jessica alba
sarah jessica parker
random je ni bukan saya minat pon perempuan2 di atas.

anonimes

Mohamad Faizal said...

naz: tepat sekali

yusuf: penipuan. takpe nanti aku buat top 10 malaya pulak

anon:

angelina = ok mungkin masuk top 20. bibir seksi
kristen = lesbian
jessica = dulu suka sekarang tidak
sarah = muka macam unta. tak tipu

QilahLala said...

masih setia besama jennifer garner yer?? bagus2:)

Muaz said...

My Top Ten Celebrity Crushes:

1.Shiri Appleby (Roswell)
2.Elisha Cuthbert (The Girl Next Door)
3.Kirsten Kreuk (Smallville)
4.Monica Bellucci (Matrix Reloaded)
5.Liv Tyler (LOTR)
6.Jessica Biel (Valentine's Day)
7.Kirsten Dunst (Spiderman)
8.Megan Fox (Transformers)
9.Rachael Leigh Cook (She's All That)
10.Catherine Zeta-Jones (Mask of Zorro)

Oh yeah, Hit Girl!!! I love her.. damn.. tapi takleh masuk list sebab still underage.. kang kena tangkap. Haha :p

Anonymous said...

amy adam??

Mohamad Faizal said...

lala: pasti. dahulu, kini, dan mungkin lagi beberapa tahun sebelum dahi dia berkerut.

muaz: ok jugakla list kau ini kecuali catherine zeta jones dia fetish atuk berkerut

amy adams comel jugak tapi mata dia selalu terjegil

Shima Ibrahim said...

Didi Benami & Zooey Deschanel mmg undeniably gorgeous!

List aku:
10. Tom Cruise
9. Patrick Dempsey
8. Orlando Bloom
7. Josh Duhamel
6. Mark Salling
5. Shia LaBeouf
4. Kris Allen
3. Zachery Levi
2. Adam Lambert (walaopon gay, die tetap eye candy bg aku)
1. Robert Downey Jr.

Mohamad Faizal said...

hee hee shia pun kau minat ke tapi kau lagi tinggi daripada dia...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...