Wednesday, May 19, 2010

Soalan untuk Jejaka-Jejaka: Episod 4

Kaum lelaki sememangnya dicipta untuk memuaskan hati gadis-gadis. Kami beri anda beg tangan mahal, kasut tumit tinggi 6 inci, missionary position dan juga kata-kata cinta. Hari ini, kami akan terus 'memberi'. Kelmarin kita sudah melihat gadis-gadis memberi jawapan kepada soalan-soalan yang feminin, so seperti biasa ruangan untuk bertanya kepada para jejaka akan dibuka pula bagi menunjukkan yang kami ini adil dan rasional. Segala persoalan tentang lelaki yang anda tidak boleh temui jawapannya di Internet akan dijawab oleh ahli-ahli panel yang memang berpengalaman. Eksaited bukan? Ayuh klik Read More jika salah satu daripada 9 nafsu wanita anda sudah membuak-buak untuk bertanya.

Ini adalah contoh soalan yang masih belum dijawab pada sesi soal jawab yang lepas, dan akan dijawab dalam sesi kali ini. Memang samseng sungguh soalannya, tapi kami akan jawab dengan penuh kejujuran nanti. Kau volunteer nak jawab ke Adam? Haa haa.

1.lelaki semua tgk porn ke kalau tak tgk tuh kategori ape? alim gila, warak, tak normal?

2.kenapa nak tgk actually?suka?so that taw ape nak buat di mlm pertama?

3.berdosakah lelaki tgk porn?dosa jenis ape tuh? sorry kalau tanye tu je.tp saya curious.

cik mek molek.


Jika anda ada soalan yang membunuh seperti di atas, anda pasti tahu yang kami ahli-ahli panel pakar sakit tuan dalam imej di bawah bersedia menjawab sebarang soalan panas anda tanpa sebarang prejudis (ahli panel terbaru akan direkrut bagi memeriahkan suasana). Apa yang perlu anda buat ialah menaip satu soalan di ruangan komen serta menulis nama ataupun sign in agar senang untuk kami membalasnya nanti.


Tapi tak semestinya kena tanya soalan pasal testis sahaja. Anda boleh tanya soalan emosi seperti mengapa lelaki jarang hantar SMS cakap 'saya cintakan awak' selepas beberapa tahun bercinta. Ayuh lontarkan soalan-soalan panas anda!



19 comments:

Anonymous said...

mana jawapan2 soalan itew ijai?


perempuan porno margarita

Anonymous said...

Ho! Ape yg lelaki tgk pd seorg wanita slain rupa (yg pentg rupa)

lagi satu, cmne nk buktikan kita lelaki sejati tnpa perlu tnjuk bulu dada?

sekian


oh, aku Ip Man

Mohamad Faizal said...

haha kamon yusuf. asmoham juga tak perlu menyamar

Anonymous said...

tell me what i'm supposed to do faizal.he is all i think about

i feel so stupid right now

coolness.lah sangat

Anonymous said...

sapekah ahli panel terbaru jai?

haha soalan cik mek molek tu kau jawab aaa jai. aku dah lame dah tak layan pangsapuri mikael ataupun kawan terbaik adik perempuan saya mahupun amerika nakal.

adam

Anonymous said...

cilakak..ko pasang stalker meter upenye...hahaha



Santiago

Anonymous said...

1. kenapa lelaki bising kalau perempuan keluar malam dengan kawan2 tp korg boleh pulak

2. macam mana nak pikat mak bf kita tanpa nampak fake?

anon kampung baru

Anonymous said...

how do you guys define 'gedik'? ada office mate lelaki panggil aku gedik aku mcm aku puas hati pulak sbb aku x rasa aku gedik

-stalker tegar-

Anonymous said...

hmmm..subjek yg menarik ditanya:

a) mcm mana nak tahu seseorg lelaki itu sygkan kite?adakah dengan hanya memanggil syg tapi tanpa perbuatan yg menunjuk kearah itu?

b)adakah kita boleh mempercayai perhubungan yg hanya paham2 sendiri tanpa meluahkan?so, adakah saya patut bertanya mengenai status kami?bagaimana kalau sebaliknya?

c)adakah lelaki sering berpura2 dalam misi mengorat?iaitu bersungguh pada awalnya, n then setelah terjalin hubungan..terasa diabaikan?

d)adakah lelaki sering berahsia?apakah yg selalu dirahsiakan daripada teman wanitanya?

-cik ingin tahu-

Anonymous said...

allo encek ijai..i'm ur silent stalker too...1st tym nk drop comment...hihi..

saye stuju ngn -cik ingin tahu- tye..laki mmg slalu wat hubungan yg paham2 sendri ek?cane pompuan nak taw ah?kang teperasn sendri lak..pe sign yg pompuan nmpak klo laki suke kat die?salu ajak jnjln ke?salu joging same ke?salu tgok movie same ke?

nak tye malu..so ape perlu pompuan lakukan ar?
(bagi idea2 yg tanpa perlu memalukan pihak laki n pompuan)

hihihi...

_sylenttrigger_

^wirda^ said...
This comment has been removed by the author.
cikhajar said...

aku ada beberapa persoalan di hati..sila jawab ehh wahai ahlil panel..

1) btoi ke org laki ni paling kurang seminggu skalik kene kumpol sesama kawan2 laki?

2) kenapa masa kumpol sesama laki2 tuh dorg tanak bawak pasangan memasing?? bukankah lebih elok kalo perkenal2kan pasangan masing2 agar hilang rasa cemburu buta dikalangan mereka..

3) apakah pendapatan ahlil2 panel mengenai gejala wanita merokok yg semakin berleluasa dewasa ini

4) ramai org lelaki mendakwa lelaki zaman ini adalah rajin mengemas, mencuci pinggan dan rajin membuat keje2 rumah mengalahkan anak dara. apa pendapat ahli panel mengenai fenomena ini. jika boleh minta huraikan pro dan cons nya skali

sekian time kasih

budakcomot said...

kalau org laki tu admire kat sorg pompuan ni sampai 8tahun..
>harus kah pompuan 2 pcaya?
>nape die x terus terang awal2?
>adakah laki ni tergolong dlm laki yg setia?

hajarulfalenna said...

jawab soalan kepada jejak di blog saya..ade berani??hehe

cracked bunny said...

bismilah (^__^)

1.kenapa laki tak boleh kalo pempuan lebih, lebih pandai ke,lebih kaya ke,lebih bekerjaya ke?dah tu nk buat mcmne

2.kenapa boleh tengok bola or main game or tgk F1 smpai mata jdi panda tp kalo ajak teman shopping muka muncung mcm itik? apa yang tak best pegi shopping best apa

3. kenapa semua bnda nk kena ckp berjuta kali, tapi berjuta kali pon, tak msuk kepala jgk? pastu buat mcm xde masalah.takde berslh dan semuanya baik2.so tak pelik la kan klo kn bebel?

4. kenapa beli handbag tu membazir, tapi kalo pegi tukar rim tayar dikategorikan dalam keperluan? handbag tak perlu ke? kang bwk beg plastik tak kelass pulak.

terima kasih ahli panel =p

Anonymous said...

pasni dah xleh nyamar la nmpknye..

anyway, nnt ko tlg tulis psl sbb2 lelaki/wanita ditinggalkan kekasih/suami/tunang etc...

mesti best kowt..


-asmoham syg beatriz la beba-

Mohamad Faizal said...

terima kasih di atas soalan-soalan anda. ahli panel akan berkumpul dalam masa seminggu dua untuk bermuzakarah membincangkan tentang jawapan kepada persoalan gadis-gadis sekalian.

Anonymous said...

one last q ijai plz!
cne nk mintak utang from ex?
hari tu die ckp nk byr everymonth
but habuk pon tade
so aku msg lagi n die x rep langsung.
vavi laa
aku nk utang aku balek laa bodohhhhhhh!
xkn aku nk suro kwn die mintakkan 4 aku plak.
x ke die malu nanti?
or ok je?

- pemiutang

Anonymous said...

mana jawapan utk soklan2 yg di beri nih... cpt la lelaki2 sekalian... excited nak tau jawapan dari anda nih...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...