Friday, June 18, 2010

Sila Gunakan Entri Ini Untuk Menyampaikan Ucapan Hari Jadi

Sudah. Jangan kau orang buat-buat hilang ingatan. Aku tahu korang memang ternanti-nantikan tarikh 18/6 ini sejak tahun lepas lagi. Aku tahu kalian telah sudah set reminder di telefon bimbit, diari, dan yang lebih ekstrim siap buat tatu kat dada lagi bagi memberi peringatan yang hari ini 18/6 merupakan hari jadi ijaicool. Sebagaimana yang korang tahu, aku memang tiada perasaan malu, bersifat narcissist dan cintakan diri sendiri, maka di atas sebab-sebab tersebut aku demand ucapan hari jadi bagi setiap manusia yang membaca entri ini. Jika aku ada 167 peminat fanatik, maka aku expect 167 ucapan hari jadi dengan penuh keikhlasan daripada anda semua. Bagi memastikan tiada yang terlepas daripada memberi ucapan, aku akan listkan nama-nama korang.

Team Bangi:

1) Adam & Shikin
2) Anas & Zaahirah
3) Jamil & Evi
4) Apai & Mizah
5) Ahmad Shuhud & Akak Abe
6) Khairul Afandi
7) Mohd Dazrul
8) Nurhisyam
9) Zul & Ikram
10) zati & ikmar walaupun korang tak duduk bangi tapi sekalilah

Team Uniten:

1) Tengku Eleanor Ezura
2) Zahrul & Awin
3) Tamir & Mohd Nazmin
4) Aqilah Hasan
5) Epul & Dol
6) Fandy & Hasanah
7) Nurul Huda
8) Nazliah Musa
9) Chua Shi Yun
10) Diyana Yunus
11) Dalila Hamdan
12) Lebai
13) Hazezy
14) Arel Nazri Alie Jake alah korang bukan baca blog aku pun

Team mencari rezeki:

1) Syed Muaz dan Nurul Iza
2) Muhammad Faisal Habeeb
3) Nizam dan Liza
4) Prakash Karunamuti
5) Paramjit Singh
6) Adam Phong
7) Jayakumaran Thangaiah
8) Calvin Loi Hui Meng
9) Clifford Sanjeevi
10) Ahmad Hafez
11) Komathi Balasubramaniam
12) Fauzi Rentah
13) Andrew Chan Wai Jien
14) Chin Kah Wei
15) Kunal Kukreja
16) Jabez Jeyaraj
17) Shadatul Shima
18) Cikinto
19) Mohd Fitri Husin
20) Sagunthalai Murugesan
21) Susan Abraham
22) Yew Sook Fun
23) Gabby

Peminat-peminat fanatik aku, stalker-stalker, ex boyfriends, serta rakan-rakan alam maya yang melink aku di blog korang, jangan ingat korang boleh terlepas. Mungkin inilah masanya untuk kita berinteraksi. Terima kasihla kerana membaca blog aku walaupun kita ni tiada pertalian darah, tapi kali ini korang harus meninggalkan ucapan sekali. Sila klik Read More sebab nama korang takkan aku miss. Aku siap apply cuti lagi agar aku dapat menyusahkan korang.

Team ijaicool (mengikut kronologi):

1) Zihan Naszeri - blog sudah ditutup
2) Ajis - http://venixstudio.blogspot.com/
3) Huzaifa Zahri - http://themeaningoflife88.blogspot.com/
4) Naqqib - http://shogunnchronicles.blogspot.com/
5) Hanie Dew - http://haniealie.blogspot.com/
6) Enulwanie - http://enulwanie.blogspot.com/
7) [A.t.i.n] - http://atienexostra.blogspot.com/
8) Farid - http://faridazizann.blogspot.com/
9) Lynda Ezumi - http://ezumidoraemon.blogspot.com/
10) Tedi - http://myqza.blogspot.com/
11) Miss N - http://lifeofthehappyhearts.blogspot.com/
12) Syahida - http://rosebaatique.blogspot.com/
13) Cik Niena - http://kopiiookurangmanis.blogspot.com/
14) akugunakanta -http://akufragile.blogspot.com/
15) non emotional - http://www.warisanwanitaterakhir.blogspot.com/
16) Sya Yusof - http://syayusof.blogspot.com/
17) Kame - http://lekleksudah.blogspot.com/
18) Melyssa Nadea - gagal menemui blog
19) Yani Yusof - http://chillcha.blogspot.com/
20) Mira - http://www.miranew.blogspot.com/
21) Wan Nur Shazwani - http://littlebunnyinthecity.blogspot.com/
22) adriana elisa roslan - gagal menemui blog
23) Mohd Hazri Abu Bakar - http://dragonail.blogspot.com/
24) alyaanajwa - http://alyaanajwa.blogspot.com/
25) .haminun. - http://twenty5seven.blogspot.com/
26) nAz- http://sayapunyeblog.blogspot.com/
27) iffat - http://babelbedal.blogspot.com/
28) ctnsarah - gagal menemui blog
29) Aizat Arief- http://aizatarief.blogspot.com/
30) lia - gagal menemui blog
31) miNt- gagal menemui blog
32) Cik Adik Manis - gagal menemui blog
33) LaLaLOLa - http://adilasrie.blogspot.com/
34) Pakcik Ery Is Me - kau dah tak plagiat blog aku kan? haa haa
35) syafawati - http://syafawatihidayah.blogspot.com/
36) rafiqa - http://rafiqa-rafiqa.blogspot.com/
37) kak jana - http://najidfamily.blogspot.com/
38) [z@ck] - http://zacksygfaiz.blogspot.com/
39) Alia Liverpool - http://alialiverpool.blogspot.com/
40) rezan - http://profwacko.blogspot.com/
41) helena - gagal menemui blog
42) Saya Iszee - http://ceriasangiszee.blogspot.com/
43) Wani Esmail - http://waniesmail.blogspot.com/
44) nurul - http://nurulain8888.blogspot.com/
45) nanafarhanah - http://kataklompattinggi.blogspot.com/
46) Rahim Hashim & Hani Agmi - http://rahim-hashim.blogspot.com/ (hoit sudah melakukan hubungan suami isteri!)
47) HageNana - gagal menemui blog
48) Acute Critique - http://acutecritique.blogspot.com/ (calvin loi's?)
49) ina - http://fsakinah.blogspot.com/
50) atie zul / anis / faramira/ nur soleha ahmad /et / diana misri. Apasal aku dapat rasakan yang korang ni satu geng?
51) Najmuddin Wan - gagal menemui blog
52) wana aizwa - gagal menemui blog
53) Spunky Sally - mama shima kan?
54) azira - gagal menemui blog
55) Abe Watanabe - http://cyanide-abe.blogspot.com/ (kau dan megan musang orang yang sama kah?)
56) Aina Hazuani - http://ainahazuani.blogspot.com/
57) Eyeda - http://eyedalicious.blogspot.com/
58) farah nur ain - http://farahnurain.blogspot.com/
59) Cahaya Hati - gagal menemui blog
60) Razak Aziz - http://tiadabertajuk.blogspot.com/
61) umiazura - http://umiazura.blogspot.com/
62) anakmatnawi - http://anakmatnawi.blogspot.com/
63) nurul syahieza - http://warnahaticeja.blogspot.com/
64) teri - http://terikacak.blogspot.com/
64) Fabulous.Farah - http://maghfarah.blogspot.com/
65) farahdiana - http://farahdianaariffin.blogspot.com/
66) Eleen Rosemary - http://theseisgaysite.blogspot.com/
67) Yusuf Mujahidin - http://kakikubangkumu.blogspot.com/
66) ♥ Saccharomyces Cerevisiae ♥ - http://pineappleplusdethorns.blogspot.com/
67) ~ ( LayDee_N ) ~ http://endless5582.blogspot.com/
68) r.e.e.n - http://reenslittleblackblog.blogspot.com/
69) astute_minx
70) ungu violet
71) Syahirah~ - http://cuppycake90.blogspot.com/
72) norez
73) Beela RC - http://umbrella-ocean.blogspot.com/
74) Cik Faridah Huda - http://hudagurl84.blogspot.com/
75) @rin @hamad - http://arinahamad.blogspot.com/
76) nabil - http://defusalkit.blogspot.com/
77) Clarky Afif - http://ubikentangsofa.blogspot.com/
78) O Ena O - http://enasong7.blogspot.com/
79) suaidah - http://kupasrah.blogspot.com/
80) mimie - http://mimie-omx.blogspot.com/
81) MiErA
82) nurul
83) DingDong - http://finding-sora-kanpeki.blogspot.com/
84) nfk
85) qq.luna - http://wonderluna.blogspot.com/
86) Ikhsan
87) nabilah - http://nabilahhalimi.blogspot.com/
88) Mas Rahman - http://sweetestsalt.blogspot.com/
89) xoul - http://xoulzul.blogspot.com/
90) arch -t - http://arch-t.blogspot.com/
91) +w+i+n+k+ - http://winktowink.blogspot.com/
92) fidahchomell
93) indahnyasangsuria - http://indahnyasangsuria.blogspot.com/
94) cik eika moreleque
95) asmoham - http://lebahputih.blogspot.com/
96) Frodo Baggins - http://breakingtherulez.blogspot.com/
97) Roslan
98) Rizal Jabai - http://ijaicakapdengar.blogspot.com/
99) chikleen
100) khairul_bariyyah - http://diaribudakcomot.blogspot.com/
101) otak ketat - http://kesahati.blogspot.com/
102) nabila - http://www.nhudaizone.blogspot.com/
103) aisya
104) Nudinsenin - http://nudinsenin.blogspot.com/
105) peyrockgirl81
106) lia
107) Asyraf Ridzuan - http://perantauwarrior.blogspot.com/
108) iraa bibeh
109) Dikna - http://ezadikna.blogspot.com/
110) mera
111) Abe Annahl
112) joshee - http://jowshe.blogspot.com/
113) mimiey norman - http://dupdaphati.blogspot.com/
114) lyienda - http://pipikirikumalu.blogspot.com/
115) Pu3seroja - http://pu3seroja.blogspot.com/
116) UnGu ViOLeT - http://ilakamila.blogspot.com/
117) Cik Zoe - http://zoeitukehidupan.blogspot.com/
118) Afiqah Azlee
119) Nona Nadzirah
120) ini-mimie - http://aku-buddies.blogspot.com/
121) amar - http://pageamar.blogspot.com/
122) Fana Flora - http://fanaflora.blogspot.com/
123) shizu - http://cruelgurlz.blogspot.com
124) Ir.Ladybird - http://fightcar.blogspot.com/
125) myieda - http://dyadinda.blogspot.com/
126) sHiDa - http://blogshida.blogspot.com/
127) mijie - http://mijie.blogspot.com/
128) Nadia Zul - http://nadiazul.blogspot.com
129) Cactus Melon - http://cactusmelon.blogspot.com
130) E - http://etheren.blogspot.com
131) Cik Tari - http://ciktari.blogspot.com
132) Adik Naqqib - http://necklace-against-stethoscope.blogspot.com/
133) Nuriman - http://nuriman.wordpress.com/
134) Izzatul Nadhirah Esa - http://thebloodykeyboard.blogspot.com/
135) Haziq Zainal - http://haziqzainal-ajid.blogspot.com/
136) Aishah Fauzi - http://aishahfs46.blogspot.com/
137) farhanasyazwani - http://marimaintengteng.blogspot.com/
138) sesuci@pagi - selokalara.blogspot.com
139) ~LiiNDaa~ http://xpressurmusic-linda.blogspot.com/
140) deeb - http://smile-deeb.blogspot.com/
141) Maz - http://radiosartistic.blogspot.com/
142) Daniel Salehuddin - http://kataotak.blogspot.com/
143) mohammad shafiq bin mansor - http://mohammadshafiqmansor.blogspot.com/
144) Dayangku, Brunei Darussalam.
145) Anonimes yang belajar kat US tu
146) Anon suwit dan kawannya
147) coolness
148) nana
149) Wirda & Arjuna - http://ceriterakasih.blogspot.com/
150) Kucing hitam
151) Finaz
152) Eliza Sherwany Ahmad dan adiknya
153) Kusha
154) Hanis Zalikha

Ada lagi tak yang aku tertinggal? Walaupun nama korang tiada, tetapi jika korang baca entri ini, maka wajiblah ditinggalkan ucapan kerana blog aku ni blog berantai malang nasib korang jika tidak menurut kehendak aku. Silalah ambil inisiatif sendiri memberi ucapan dan nyanyian. Aku mudah lupa sudah tua sudah dua puluh enam.

Thank you in advance. I lap u all.

Parti liar kawan-kawan?



111 comments:

Mohd Hazri said...

1st.. Selamat hari lahir yang ke-26. muda & seksi lagi...wakaka

joshee said...

hey hey happy birthday!

otak ketat said...

haha! tersenarai! bangga. bangga. kah kah kah. selamat hari lahir. semoga panjang umur, murah rezki, berjaya dunia akhirat. semoga cepat kawen. semoga cepat kaya dan semoga terus berblogging dgn menghasilkan entri-entri yg menjana gelak ketawa aku. sekian. sblm tu, trime la pantun 2 kerat. ada ubi ada kek, ada hari bleh blanje aku mkn kek. oke dah bye.

Dikna said...

tak boleh terlepas katanya, so happy besday ijai...semoga tetap cool..(^_^)

p.s: mmg set reminder kat hp tapi besday org lain...pasni tmbh lagi satu nama la...;p

Anonymous said...

satu kesilapan besar la jai kau buat entri untuk diri sendiri..ayuh rakan2 bangi,mari kite dedahkan kisah2 aib ijai di alam maya ini..
aku start dgn yg ringan2 dulu la..

ijai pernah meminati kumpulan nayid in team ketika die bercinta dgn gadis arab..haa haa..
rakan2 bangi lain,sile sambung...

btw,hepi besday ijai..u know i lap u..haha..


-shuhud-

aina hazuani said...

hepi bday ijai! sign kat punggung pelis

Anonymous said...

Tak pasal2 kne wish jugak takut terkena bad luck sesugguhnya benda itu kurafat..hahaha..tp aku buat jugak..

Well, Happy Birthday to ijai al-kacaki <3
Wishing u semoga d tahun ini anda semakin brtambah kacak lgi..haha =P

hv a blast ijai!

-your silent reader-

Anonymous said...

wah ade name aku!
terase dihargai pule menjadi stalker abg ijaicool..hehe
happy besday abg ijai! :)


-cik eika moreleque-

Anonymous said...

hepi bday ijai.da semakin tua.haha

ade dapat ape2 panggilan gembira dari ofis aku x?

zarul

Anonymous said...

haha ijai slalu berlakon ganas time kite muda muda dulu. so aku ingat, bile kitorang telah diserang dalam kisah sedih initial D kemungkinan besar Ijai lah yang akan bersuara dan akan menjadi hero memukul budak budak setan the Mines.

Tapi yang berlaku sebaliknye. Ijai cuma mampu melihat saje serpihan-serpihan kaca cermin kreta Apai masuk ke dalam baju die. In his defense, ramai gile duhs budak budak Mines tu. Urgh. Kite kene balas dendam Jai!

Oh, lupa pula, Slamat Hari Jadi Jai!

Adam

amar said...

hahahahah
aku tersenarai siot!!!

121
hahaha
ijoi, kau mesti nak hadiah, hadiah dia kahwin kan?

cracked bunny said...

abg ijai cool.

hepi birthday, nombor hanya angka.tetap awet muda.hehe.tgu kami2 ni semua balik malaysia pastu boleh la nk tuntut hadiah.dari moscow ke? or dlm negara je?

hehe.jangan malu2 mintak

Kunal said...

Happy birthday dude! Have a good one.

Fana Flora said...

OMG! nama aku pun adalah.haha..

selamat hari lahir ijaicool! semoga panjang umur, murah rezeki, cepat kahwin dgn da'killa.semoga cool selalu.semoga kau selalu update blog kau dgn entry2 yg boleh menggembirakan hati aku.

sorryla sebab takde hadiah.*memang tak nak bagi pun sbnrnya* kahkahkah
cukupla doa buat kau selamat didunia dan diakhirat,amin.

rafiqa said...

saya team ijaicool no36 mengucapkan selamat hari jadi! haha.

shogunn_general said...

happy bday utk geng bangi sejati encik ijaicool yg ke26 wahh kok muda lagi orangnya sihh.. =D

new manager, new sponsor, baik ko wish supaya liverpool lebih cemerlang dan gemilang hehe..

YNWA!!

lyienda said...

wah byk nye mase nak menge'tag'

nway slmat hri kejadian
(omg,ni 1st time drop kumen kat sini,nervous)
haha

Pink Stilettos said...

Wah wah, nama kami tersenarai nomor 1 dlm team mencari rezeki.

Happy birthday, incik ijai!

Muaz kata dia nak kasi birthday kiss kat awak. Sila tuntut, saya relakan.

Shima Ibrahim said...

sesungguhnya aku terharu nama aku tersenarai di situ ;)

anyways..

HAPPY BIRTHDAY IJAICOOL!!

semoga..

- Happier
- Funnier
- Kacak-er

for many more years to come! have a great birthday. enjoy!

astute said...

aku team ijaicool no 69.

hepi besday ijai! by the way,kalau kau nk signature team england, kau kena ejaskan shuhud utk aku.

teRi said...

cilakak. kena wish gak ke? haha. hepi besday dude! aku mcm slalu nampak ko kt alamanda dlm kol 1. semoga panjang umur dan murah rezeki.

Anonymous said...

happy birthday ijai...

semoga handsome slalu...kerana yg penting rupa...

shikin

Anonymous said...

Aslmualaikum Ijai

oh..asal aku tk set dlm reminder pn tarikh pentg ni?

rs nk pukul diri sendiri..


happy birthday.
moga sehat, dilimpahi rezeki dan ceria selalu. Ameen.

p/s buat parti liar jgn lupe jemput. nk vvip seat


kehkehkehkeh~


santiago aguero

[ A . t . I . n ] said...

ini adalah cmnt yg sme sperti d fb anda..
" Hapy bday En. Yang Penting Rupe " * ikhlas dr follower Sally * =P

Anonymous said...

cheh saya rasa saya ada dlm list juga.haha..slamat hari jadi encik faizal.moga sukses selalu,kalau jumpa di bangi ke nak mtk sign please.:p

cikmekmolek

Anonymous said...

Slamat hari jadi Jai!

bigoobs.blogspot.com

Adam

Anonymous said...

disebabkan saya takut dgn benda berantai, makanya saya ingin mengucapkan selamat hari lahir kepada inche ijai... semoga sihat dan ceria selalu..

jana said...

Selamat hari jadi Ijai,
terima kasih kerana menceriakan hidup kak jana hari-hari semenjak terjumpa blog ijai ini,semoga pajang umur,murah rezeki dan sehat selalu:-)

Anonymous said...

" selamat hari jadi, ijai..ijai mmg cool tp kerol_cool lg cool. =p..apepon, nak ckp tengs kat ijai sbb klu kitrg taktau nk borak ape, mesti ketawe2 borak psl blog ijai..klu ade parti jgn lupe ajak kitrg..hee hee..happy birthday ijai..semoga sentiase nmpk mude..cepat2 kawen.. "

>3,
fendi & sanah

Mohamad Faizal said...

hazri: haha anda baru sahaja membuktikan anda peminat no 1 saya. thanks

joshee: hey hey thank you!

otak ketat: haa haa terima kasih. aku balas pantun:
nama anda otak ketat,
belanja kek what the what??

abe: haa haa terima kasih. aku minat lagu dia jela

aina: thanks! err sign kat tempat lain buleh?

silent reader: terima kasih. kacak setiap hari!

eika: terima kasih kerana menyetalk!

zarul: thanks. belum lagi dooo. haa haa puji aku lebih2 sikit please

adam: thanks bro. haa haa kita orang bangi bukan orang jahat

amar: thanks. ijAi bukan ijOi

sha: oh yeahh! pasti mahu hadiah dari rusia! tengkiuuu

kunal: thank you. no cases for you today (lie)

fana: terima kasih kerana mendoakanku

rafiqa: thanks. semoga mendapat dean's list semester depan

naqqib: terima kasih! semoga ada hartawan mahu membeli liverpool!

Mohamad Faizal said...

lyienda: mesti. saya gila publisiti hee hee. thanks!

nurul iza: yayy terima kasih! ohh i am looking forward to that kiss!

shima: thanks shima. kacaker everyday, of kos

astute: terima kasih! aku ejas sign shuhud dulu boleh?

teri: haa haa aku slalu tengok wayang kol 11 kuar kol 1. thanks!

shikin: thanks! cepatlah dapat anak kami nak jadi pakcik lagi hee hee

santiago: tengkiu! kalau ada parti liar kau jadi penyambut tetamu macam kau kerja hotel haritu, boleh? hee hee

noor asyikin aniza: awww terharu mak! thanks

cikmekmolek: anda cik mek molek yang tanya soalan mencabar hari tu ke? haa haa thanks!

adam: haa haa macam celaka perbincangan korang. nanti aku beri komen dan kongsi beramai2

anon: terima kasih! semoga anda sihat hari-hari juga

kak jana: haa haa terima kasih semoga saya akan terus menceriakan kehidupan akak sekeluarga

fendi & sanah: thank you sanah n fendi. eh sanah gambar aku haritu kau buat apa? jeng jeng jengggg

Anonymous said...

haha kambrez2..pas htr kat kau, aku padam lah.

sanah

~::Iffat @ Wonderfatts::~ said...

hahahaha..salamat pagi incik ijai..pagi2 besdei ko dah balas komen..ko mmg byk masa terluang jai..patutnya ko panjangkan doa sempena hari lanjut usia ko ni. ko amik cuti peristiwa ke ape ni?haha

Ape2 pun sebagai tanda syukur-kau-hidup-lg,aku ingin mengucapkan selamat menyambut ulangtahun yg ke 26,kalau ko tag aku no 26 jgk tadi mmg aku belanja ko naik kapalterbang parking. Sebagai juner sifat penakut sangat kuat, jadi aku doakan semoga ko semakin berani dalam apa jua keadaan..hahah..tepat tak ramalan aku. Perghh, panjang gile..Semoga ko popular lepas ni.

LiXa the Mama Alya said...

meroyan...siap list lagi tu..hahaha

anyway, Happy birthday Ijai from Liza, Nizam & Alya..

ko ni dah wajib kawen tau..asyik duk ingat persetubuhan je..tsk tsk tsk

kawan shuhud dan zul said...

slamat hari lahir ijai...semoga cepat2 bertemu jodoh dan kembali ke pangkal jalan...kurangkan kutukan bykkan selawat...hahaha...may god bless u..what u give u get back!!!...tungguuuuuu....

Clarky Afif said...

ah dem takleh lari! aku ni reti throw a party je. tak reti sangat nak wish-wish nih.tapi oleh kerna aku outstesen la pulak,aku pandaikan diri aku wish besdey.

ahem.

hepi besdey tu yu, hepi besdey tu yu
hepi besdey tu ijaiiiiiiii~
hepi besdey tu yu!

eh. tu lagu. blasah jela. janji ikhlas :D

demm tetiba aku teringin makan white choc macademia cake!

saya fawah said...

alamak.. kena wish ke..hehe.. ye dgn penuh ikhlas..happy birthday ijai.. huhu..semoge sukses² selalu...=)

finaz said...

samalah kita ber2 berbintang gemini uolss.. hehe

happy birthday.. !!

Sally de vogue said...

sally nak mengucapkn selamat hari jadi kat u noks. lama dah sally tak cari publisiti kat sini uolss.

Anonymous said...

dear faizal..

hpy bday..i lap u bery much..btol ke kau berak dlm sluar mse form2? knape ak skelas ngn ko ak xtau pon eh?ala faizal apa salahnya critakan hal sbnr sbagai tauladan tuk sume..hahaha...

-fandi-

Rahim Hashim said...

yay! ingat jgk ko kat kami...

happy birthday ijai!! btw aku pun umor nak masuk 26 jgk and aku dah kawin...ko bile lagi....

hehehe...

ps: hani konfius cane ko tau name die..

andrew said...

Where is the parti liar?!

I boleh supply perempuan hahahhaha ;D

Happy B'day 'bang hahaha

h a n i a n m u r i h a n said...

Allah selaamaaatkan kamuuuu... Allah selaamaaatkan kamuuuu... Allah selaamaaatkan Ismet Ulam Raajaaa.. ehhh.. Mohd Faizal... Allah selaamaatkan kamuuuuu... Yay!!!!!! Tua sekali lagiiii...

h a n i a n m u r i h a n said...
This comment has been removed by the author.
faramira said...

OHH EMMM GI! TERSENARAI!

(walopon terselit ngn name anis dan et.)

Happy buffdey ijaicool!
selamat mendapat lebih byk stalker. weee~


p/s: tekaan anda sipi2 tepat..kami satu batch.. hikhikhik~

pembaca tegar said...

happy birthday ijai!

Mohamad Faizal said...

sanah: bohong. apasal tah aku asyik teringat kat kau mesti kau dah bomohkan gambar aku. hihi

iffat: ahah mesti bangun subuh tak mandi terus replai. terima kasih atas ucapan nasihat anda!

liza: thank you! tak wajib, makruh sebab aku tahu bersetubuh tetapi tiada wang hee hee

kawan shuhud dan zul: kawan diorang takkan tak kawan dengan aku jugak? thanks

clarky: tengkiu jika ada parti liar aku order kek kau itu

saya fawah: yesss semoga anda sukses juga terima kasih

finaz: syafinaz! orang gemini selalunya memang berwajah pelakon. thank you!

sally: usah menyamar sally. thanks

fandi: thanks bro. aku expect parti liar hari sabtu

rahim: mestila ingat. hihi. ala sebelum kau bercinta dengan hani, dia kan stalk aku kat menara olympia hee hee. neway thanks!

andrew: yo wassup bro. bila nak bawak aku naik basikal? hihi

hani: bagaimana perkahwinan dengan rahim seronok tak? hii hii thanks!

faramira: terima kasih! semoga anda menjadi doktor gigi yang berjaya

pembaca tegar: thank you miss/mister

O Ena O said...

wahhhhh aku tersenaraiii..terima kasih jaiii!~~

dengan ini aku ingin mengucapkan selamat hari jadi peningkatan usia kpd blogger tersohor gile glemmer..ijaaicool...(smoge ko coolll membace ucapan ku ini yerk)..

semoga ko terus menjd insan yg tabah lagi sabar dlm menempuh kehidupan seharian..tambah2 lg..dgn komen2 yg adakalanya tk berkenan di hati ko..smoge ko tabah menerima setiap komen2 itu(ape kaitan plak aku nie)

semoga ko terus berjaya dgn blog ko..dan smog ko menjadi insan yg berjaya ...
dan smoge Allah memberkati hidup ko di dunia dan di akhirat..insya Allah ameen..

selamat hariii tuaaa ijaiii cooll smoga anda teruss coollllll...

Rahim Hashim said...

hehe..mase tu aku dah bercinta dah dgn dia..dia asyik promote aku suruh bace blog ko..tapi aku ego, malas la nak bace..

akhirnya aku pun terperangkap dalam dunia blog ko ni....adoi....

atiezul said...

heppy birthday encik faizal aka ijai~ impressed psl ade nme gk..hehe
btw,smoge team england maju jaya! *adiah beday* :D

Anonymous said...

haha ijai bungek

sanah lagi

DingDong said...

ok2.. wpun sudah di wish pada FB aku tau ko akan rasa masih xcukup.. maka aku pun ucap gak la kat blog ko.. nway bro, happy birthday 2 ya.. selamat hari menjadi tua lagi setahun.. wpun ermm apa.. tua asalkan tampan?! hehehe enjoy ur birthday bro.. pasti2 liar ko xmo ajak kitaorg ke stalker2 kat blog ko ni?! hikhik :P cheers!!

Anonymous said...

happy birthday ijai.. stay cool dude

stalker

astute said...

by the way, adik aku cik khairul bariyyah tak dapat nak wish kat kau. dia pegi makan kenduri, hari ahad nnti baru balik. tapi m pretty sure dia mesti wish kat kau kalau dia baca entry nih..meh adik kita nyanyi lagu besday utk ijai!

panjang anunya, panjang anunya..
panjang anunya setahun ria, setahun ria!!!!!!!!!!!

p/s sila tukar anu kepada umur

Nor Atiqah Ahmad said...

selamat hari lahir. semoga panjang umur. murah rezeki. dipermudahkan segala urusan. =)

Afiqah Azlee said...

HAHA. Happy birthday dude! May Allah bless you! Enjoy your day!!! :D

^wirda^ said...

sebbaik ada nama aku walaupun nk tergeliat jari aku scroll sampai habis..haha

jadi kami ucapkan, hepi suwiiiit doplohnam!

semuga panjang umoq utk terus menulis blog lagi dan lagi..dan lagi..sekian.

r.e.e.n said...

sbb dah kena paksa, aku wish lah jugak... Happy Bday Ijai. Terima Kasih kerana blog ni telah sedikit byk membantu aku survive sementara nak tunggu kol 5:30. Ho! utk bday boy!!!

r.e.e.n said...

sbb dah kena paksa, aku wish lah jugak... Happy Bday Ijai. Terima Kasih kerana blog ni telah sedikit byk membantu aku survive sementara nak tunggu kol 5:30. Ho! utk bday boy!!!

wana_aizwa said...

cess tetibe ade name aku (sape sruh gatal jd peminat)..huhu

happy birthday ijai (dengan rse terpakse)

anyway..moga cool a.k.a sengal slalu!

Mas Rahman said...

hahahahhah i ta sangka nama i ada !

HAPPY BIRTHDAY IJAI !

YOU ARE THE BEST SENIOR EVER (ERK?)

HAPPYY BIRTHDAY !

may god bless you ,

kawin dengan datilla nanti jemput me okies :)

;)))

Aishah Fauzi said...

Dear Ijai...
Selamat Hari Jadi & Semoga Dimurahkan Rezeki..ok ini adalah ucapan tipikal..

Nak bagi yg tak tipikal pulak..
Selamat Hari Jadi utk kau,Ijai. Walaupun aku tak pernah kenal kau secara personal,dan aku yg tak femes ni lagi lah ko tak kenal kan,but seriously i'm one of ur blog's fan. Whenever u update ur blog,teruja yg amat nak baca walau entry pendek je.

Aku tau la aku link blog kau tanpa permission,sorry ek. Tak sangka pulak kantoi bila tersenarai dlm list kena ucap happy bday pulak. Suprise betul.

Keeeeeeppp on blogging bro,kau memang best blogger (setakat ini).haha.

happy bday.teruskan buat lawak lahanat.aku suke.

sekian.

salam dari sarawak,
Aishah Fauzi.

Mimie.Candy Cane said...

happy besday ijai...dan selamat menyertai warga tua sedunia..honestly, i hate to admit that i addicted to ur blog.deng!!

keep it up ok..[tibe2 komen separa serius]

ohh...aku lagi tua dari ko rupanya..tp asal aku nampak lagi remaja eh..?

**matila kena maki jap ag..

Beela RC said...

Assalamualaikum~~ sy stalker anda *_* trimas kerana menglistkan nama saya..hihihi
Cik Faizal Rosly,, sy mengucapkan selamat hari lahir yg ke-26.. semoga Allah memberikan rezeki yg melimpah ruah dalam hidup Bro..hehe..juga,, semoga panjang umur dan sukses selalu dlm hidup dan karier anda :D Semoga cepat kahwin n cool spnjang msa ok??!! :) *wish u buat kali ke-2 selepas di Facebook ~~ i lap u too.. awesome blog!!!

Anonymous said...

happy birthday ijai!!

bangge sbb artis plak stalk peminat hahaha..



-megan musang

Nabil said...

Aduss..terpaksa jugak aku kena wish..okla..Happy birthday!! Semoga hari-hari tua anda dipenuhi dengan kegembiraan..

Harris H said...

Happy Birthday!
Yup this is the 1st time I heard of a blogtist that stalks his fans;)

nana said...

woh! Happy birthday Ijai!

Semoga dirahmati Allah sentiasa dan dilimpahi rezeki yg banyak. Amin..

(peminat no. 148.)

syun said...

Selamat Hari Jadi yang ke 26!!
Best of luck n health k!!
Hopefully each year my name will be continuously maintain kat ur post. Hehe

Team Uniten (No.9)

нурул надя = nurul nadia said...

kehadapan abang ijaicool,
happy bday!
с днем рождения!!
selamat hari lahir!!!

makan satay dekat kajang,
anjing lalu kena tendang (alamak kena samak!,
moga tahun ini sentiasa riang,
ceria, bahagia dgn yg tersayang,

p/s: terharu sbb nama ada dlm senarai. hehe =)

-adik naqqib-

attiesya said...

walaupun nama tidak tersenarai, nak jugak tinggalkan ucapan..

hepi besdei buat en. ijai..

suruh mama beli kek, pastu hantar claim kat saya ye.. hahahaha

~LiiNDaa~ said...

happy bday ijai cool..aku doakan kan ko bertambah sejuk dah cepat2 kawin...dah tue tu..kang lambat2 x produktif plak..haha

Anonymous said...

happy birthday faizal. jgn ulangi lagak muda berak dalam seluar. parti liar malam ini di rumahmu lepas baca yasin dan sembahyang hajat.



-Jamil and Evi

QilahLala said...

hahaha siapa yg berani lupa birthday u ijai hehe awal2 lagi reminder dah bunyi... tapi saje la kan wish lmbat2 skit.. :p happy birthday ijai!! cepat kawin plsss... asyik parti liarrr je.. buat kenduri kawin pulak la yer :p

Mohamad Faizal said...

ena: thank you! semoga italy tak lepas di peringkat kumpulan hee hee

rahim: aku faham perasaan kau. aku sendiri obses dengan kekoolan blog aku sendiri heee

atiezul: yes hidup england! terima kasih

sanah: sanah kau kan tunang orang jgnla flirting dengan aku lagi

dingdong: adaaa. malam ni ada parti sopan dulu kat surau ayuhlah join

stalker: thanks. i will stay kool

astute: apa punya lagu yang kau nyanyikan ni soundtrack filem ariel peterporn ke

nor atiqah: ya terutamanya urusan memerut di pagi hari. diharap lancar sahaja. thank you!

afiqah: yess sedang enjoy buat2 mabuk. thank you!

wirda: semoga panjang umur untuk membaca blog ini juga. thank you!

reen: HO! untuk anda juga!

wana: semoga tidak sengal-sengal di badan. thank you!

z a t i said...

suke la kusha tu berada di atas hanis zhalika.

dah wish kat FB tamau banyak2. *egois*

Anonymous said...

Hapy BDay ke 39 Ijai ;)

-Syawalliah ;)

Mohamad Faizal said...

mas rahman: senior? senior di mana senior citizen ke? neway terima kasih!

aisyah: kamek sik mauk manok! amacam ada gaya tak? terima kasih kerana membaca

mimie: ahah! kau tua dari aku so aku nak panggil kau kakak/makcik. terima kasih!

beela: thanks. jangan lupa solat maghrib hari ini

megan: haha aku orang biasa wajah je luar biasa. terima kasih!

nabil: thanks semoga anda akan menjadi tua juga. aminnn

harris: yo thank you. jaga-jaga anda akan distalk sepanjang tahun

nana: terima kasih na na na na na

chua shi yun: hui pasti. jumpa lagi tahun hadapan! thanks!

adik naqqib: membalas pantun:

di pagi hari meminum lipan,
lagilah baik meminum sirap,
terima kasih saya ucapkan,
harap diampun salah dan silap.

eh ini pantun raya

attiesya: heyyy lama tak nampak so termiss anda hihi. neway thanks!

liindaa: ya aku pun berdoa begitu. terima kasih!

jamil n evi: woooohooooo dapat kek wooohooooo thanks c u tonite

lala: ahah! tolong cakap kat akak nana sekali suruh dia wish hee hee. thank you. partiiiiiii liarrrrrr

zati: kusha atas hanis........maca tak kena je bunyinya

syawalliah: yay! malam ini aktiviti apa dengan suami

Anonymous said...

harun laa. dah jgn balas nnt ko ckp bkn2 lagi

sanah

Haziq Zainal said...

tersenarai jugak? haha bangga2. weh hanis zalikha belajar sama kampus dgn aku. * saja nak bgtau.

selamat hari jadi. I love u abang 'Yang Penting Rupa'. Haha.

sHiDa said...

deim. nama aku ada plak. 126. haha
btw happy birthday tuan tanah 'Yang Penting Rupa'

tak tau ah aku yg ke berapa~ hehe. Peace~

O Ena O said...

ena: thank you! semoga italy tak lepas di peringkat kumpulan hee hee

wahhhhhh!! sadis nyer aku membacenya...huhuhuh..takpe la jai..nk buat mcmner..aku yakin uncle lippi mesti akan buat sesuatu..huhuhu..hope italy akan buat de bes utk game vs NZ ahad nie.

et said...

oh,terlepas beberapa jam.xpe,masih sempat, epi belesday enche ijaicool.


waka waka, anda berjaye meneka. keh3. mmg geng. yeahhh.

waka waka. sile jemput kami ke parti liar anda.

et said...

oh,lebih tepat,ktorg satu batch.jadik,tekaan pertama hanya mampir2 sahaje.keh3.

Muhammad Fitri Husin said...

Happy Birthday Mate! (slanga aussie)

Kahwin la ape barang parti2 liar. Sori terlambat sehari(alasan).Aku ajak kenduri kau tanak datang.

Nurhidayah said...

happy birthday ^^'

Hisyam said...

ijai sori aku tak dapat menghadiri parti liar semalam... disebabkan telah membuat temujanji bersama2 rakan2 utk aktiviti liar di ibukota. Namun ditengah2 keliaran aku semalam sempat juga aku panjatkan doa semoga panjang umor dan murah rezeki buat kau.. selamat hari birthday. Seperti dalam cite 'Land of the Lost' yg part last2 tuh aku nak cilok line dia... You are cool, and I will gladly follow u into battle...

arch-t said...

woot2..selamat belated birthday ijai.
age is just a set of number (tiba2)
hav a blast year ;D

Ikmar said...

Hoh Happy Birthday.

Mohamad Faizal said...

haziq: thanks. i tak lap u

shida: yang ke-21, thanks

ena: barbie seri dgn algeria

et: terlewat 4 jam! takpe saya masih ucapkan terima kasih

fitri: thanks mate! bila kenduri kau? ala kenala bagi kad hee

nurhidayah: terima kasih

ise: ahhhhhhhhhhhhhhhh aku merajuk. tapi memang tak dirancang pun hehe

arch-t: takpe sila letak dalam reminder agar tahun depan tidak lupa. thanks

ikmar: apa ni wish lambat. hee hee thanks

-xoul- said...

terpaksa wish sebab nama dah naik..happy birthday~ taun depan letak gambar peminat skali,xcukup setakat link

maz said...

hahahahaha(tekejut de name)..befday??rase cam da lmbat..papepon hepy belated befday =)

Anonymous said...

Fezal, slmt hari lahir. Semoga hari ini lebih baik dari semlm

~ Amir, Mizah n Akif ~

Mr. DanSa said...

alamak. kenapa post ni tak keluar kat feed? damn it! happy belated birthday bro! keep on writing ridiculous things! haha!

Mohamad Faizal said...

xoul: thank you. baiklah. tahun depan aku buat. pastikan kau post gambar hensem mulai sekarang.

maz: thanks. diharap tidak wish belated next year. haa haa

apai: thanks. jadilah ayah yang menolong isteri untuk menukar lampin anak hihi

mr dansa: thanks. eh kau adik luq dan boifren adik jamil dan memohon untuk bergambar dengan aku tempoh hari haa haa

Eliza said...

:D. Happy birthday. Kalau dah kawin n ada anak boleh combine skali ngan father's day, yek. Double celebration & more presents.

Mr. DanSa said...

hahaaa! skarang dah tau kenapa nak aku nak bergambar dengan kau. hahahaa.. mana boleh jumpa artist tak mintak gambar.

khairul_bariyyah said...

owh yeah..seperti yang dikatakan akak astute, sy pegi knduri kat melaka.. singgah kejap dekat bangi, dgn harapan boleh menyetalk en ijai.. heh~

nway,sangat bangga jadi peminat fanatik num 100.. kalo kufur nikmat, mesti dah pegi tikam nombor..

ape2 pon, happy 26th birthday ijai!! teruskan buat entry2 yg malatop.. muga panjang umo n dimurah kan rezeki slalu.. kawin ngan da'killa jemput2 lah kami.. mesti akak astute nak pegi jumpa shuhud!!

nfk said...

wah bangga ah name nfk no.84 dlm list! org bangi jgk ni.
actually dah wish kat facebook. tp takpe la en.

HAPPY BIRTHDAY IJAICOOL!! happy birthday encik faizal rosly. smg panjang umur n murah rezeki. :)

Asmoham said...

encik ijai, klu la aku tau anas ngn zack g party ko sure aku dah terjah... muhahaha..

neway, 18/6 tpaksa aku lupekan sbb harijadi ex gf yg menjahanamkan kesihatan mental, pelajaran, dan kebahagiaan keluarga aku jatuh pd hari itu.. :)


tapi demi ijaicool.... Happy Belated Birthday!!

King Faisal said...

Happy Belated Birthday Bro, Aku dah wish ko on your 1st birthday in FB. I just open your blog today. :) Damn u have 168 follower. Thats amazing man. How u do it ? Wish u all the best. TakeCare.

LaLaLOLa said...

bile bday lu, bro? bday gua rabu lepas lu tadek wish pown... bday mak gua keesokan harunye pown lu tadek wish...
nway hepi bday la... da doplohnam ke? tua gak la compare dgn diriku huwahahah
ni yg wat gua tibe2 rs cm nak selebret kat aNw ni!

Mohamad Faizal said...

eliza: yo sis. saya akan berkahwin secepat mungkin. terima kasih

mr dansa: patutlah setiap malam selepas kejadian itu aku asyik teringatkan kau rupanya kau dah bomohkan aku

khairul: terima kasih adik beradik fanatik hee hee

nfk: orang bangikah patutlah macam nampak adik anda haritu kat petronas (tipu). thank you!

asmoham: takpe, kini kau boleh bergembira tatkala tibanya 18/6 kerana kau akan terbayangkan tubuh aku instead of tubuh x gadis kau. terima kasih

faisal habeeb: apa ni belated?? anyway terima kasih walaupun aku tak hepi

lalalola: happy belated birthday untuk anda dan mama anda! terima kasih

Anonymous said...

Testing dell streak _ adam

Anonymous said...

Testing dell streak _ adam

~aUroRa CoLleCtiOns~ said...

slmt lewat hari jadi en ijai

yg benar

anon suwit dan rakan

p/s : lame tak nmpk entry ikram =))

Anonymous said...

slmt lewat hari jadi en ijai

yg benar

anon suwit dan rakan

p/s : lame tak nmpk entry ikram =))

Izzatul Nadhirah
said...

owh crap! tersenarai jugak nama. hehe. yes, so anyway mintak maaf sebab terlewat nak wish. baru bukak ur link. :)

happy belated 26th birthday! wishing u with many many happy days ahead and hopefully there will be more brilliant entries coming. :)

mijie said...

Happy belated birthday Ijai...Aku sengaja wish lewat harijadi ko...Aku harap jadi org yg terakhir wish...

Anonymous said...

lama x singgah blog kau
happy belated besday

~Param~

Acute Critique said...

Happy belated birthday!

kah kah kah. 6 bulan belated. >_<

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...