Friday, June 4, 2010

Terima Kasih Uncle Rafa


Memori indah aku dan Uncle Rafa semasa aku melawat Anfield dahulu.

Terima kasih di atas malam gilang gemilang di Istanbul.

The saddest thing to say to anyone is goodbye.

......Goodbye Rafa. You'll never walk alone.

p/s: kawan-kawan ayuh hiburkan hati aku yang lara serta perut yang kelaparan ini. mama aku pergi kuantan so parti liar la di hujung minggu ini! Tapi mama aku pesan tak boleh main Guitar Hero nanti jiran marah.



10 comments:

cracked bunny said...

kenapa muka lgi putih dr badan.secara saintifik ni mmg tak boleh diterima.hehe.share la pkai product ape.nk tryyy.hehee

Anonymous said...

Salam

ko pakai simply siti ke leh putih mcm tu?

la tahzan..jgn bersedih, maurinho telah ke real madrid. maka liverpool amik saja wan jamak atau b sathianathan ganti rafa..


p/s - mis tres hermanas kembali di ntv7 11.30pg..hahaha


Santiago

sI tEDI said...

kenapa leher ko jenjang ijai??

kenapa apakah??

Anonymous said...

Cool gila faizal

buat buat percaya sudah

coolness

shogunn_general said...

mari kte kutip Manuel Pellegrini buangan Real Madrid. free transfer je tu. pandai berbahasa Inggeris dan Sepanyol. apa lagi Hicks dan Gillett, buatla keje cepat~!

Mohamad Faizal said...

sha: ini yang maikel jeksen pakai tu, nivea whitening for men

santiago: eh mama aku ada buku tajuk dia la tahzan. tak mahula wan jamak aku mahu azraai khor

tedi: eksaited, mestilah. err jenjang tu apa?

coolness: thanks. masa baru lepas SPM tu.

naqqib: bagi kenny daglish kembali mengurusla jimat sikit wang

otak ketat said...

dolah saleh pn boleh. haha.

Mohamad Faizal said...

dolah saleh badan dia tough (tiba2 keluarkan kenyataan mencurigakan)

DingDong said...

owhh NO en ijai ada TATTOO woo... nmpk kepailangan nye.. :P

Mohamad Faizal said...

ala itu tatu yang pakai buang tu yang kalau beli tora selalu dapat

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...