Thursday, September 23, 2010

Gaya Tidur Megatron


Hai. Nama penuh saya Persona Megatron. Orang panggil saya Mega. Umur saya lima nak masuk enam bulan. Saya memang mendapat layanan istimewa kerana saya boleh duduk di dalam rumah. Saya ada kawan nama dia Shuhud tapi dia penakut sikit tak suka bergambar. Hobi saya adalah menggigit jari manusia, membuat mama naik angin dengan mengasah kuku di sofa, serta tidur selama 18 jam sehari. Oleh kerana tuan saya dodgy taknak mengemaskini blog secara normal, maka hari ini saya akan memaparkan aksi-aksi saya ketika tidur. Ayuh teruskan melihat gambar-gambar saya di kamar tidur.

Gaya Tidur 1: Liuk Lentuq di Bilik Ayaq



Gaya Tidur 2: Gaya Enjit-Enjit Semut Siapa Sakit Naik Atas



Gaya Tidur 3: Gaya Tinju Ip Man



Gaya Tidur 4: Gaya Tidur Mata Undertaker



Gaya Tidur 5: Gaya Kuak Lentang Nurul Huda Abdullah


Gaya tidur manakah yang menjadi pilihan anda? Pengundi yang bertuah akan dapat membelai saya di skrin komputer masing-masing.



15 comments:

Fana Flora said...

pandainya kucing kau mandi sendir. oleh sebab tu aku undi gambar first yang paling comel di hati aku. *backgroud music : paling comel*

Fana Flora said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

kuak lentang Nurul Huda Abdullah tu paling terbaek...hahaha

eh, mn beliau skrg?



santiago

^wirda^ said...

comel gaya injit2 semut tu..

niena ; ) said...
This comment has been removed by the author.
niena ; ) said...

haha..
aku ske gaya tido mata undertaker,,
lps ni kau buat entri yang bertajuk gaya tido ijaicool plak,msti cool..
amacam??haha...

Mohamad Faizal said...

fana: haha mega dah 3 bulan tak mandi sebenarnya

santiago: beliau merujuk kepada mega taupun nurul huda abdullah? mega tengah tidur kat bawah, nurul huda sekarang jadi PTD kat putrajaya....tapi nurul huda kawan aku la

wirda: injit2 semut siapa sakit naik atas

niena: haha aku memang suka je kalau entri2 pasal diri sendiri ni tapi siapa mahu ambil gambar aku tidur? skali tengah tidur lepas tu mimpi basah huii memang mimpi ngeri ah orang yang ambil gambar tu nanti

cik tipikal said...

aku nak undi semua...!! comel-comel je.. geram sebab dia gebuss!

Sharkox said...

HAHAHAHA...macam gampang, kucing tulis entri...
aku nak vote kuak lentang Nurul Huda Abdullah tu...kerana nama dia panjang, so aku tertarik..haha

ha ijai, aku nak tnya sikit..kucing aku dia ada problem kencing tak lawas, kalau kencing dekat 5 menet dia bertinggung kat toilet tu..so apa problem beliau??

Anonymous said...

disebabkan aku tak sempat nak komen "Surat Cabaran" ko jai, aku komen kt sini jer la, amacacm? hantar berbatov jer wei...hahaha
~yusry tp bukan kru dari sempadan wien/budapest~

Mohamad Faizal said...

cik tipikal: biasaaa yang comel2 semua ikut tuan dia

sharkox: eh mungkin ada batu karang baik kau bawa pergi vet

yusry: itu kisah lama bro aku dah move on dah pun. eh kau buat apa kat budapest kena culik ke

faramira said...

SUKE SEMUE GAYE TDO PESONA MEGATRON.

BILE NK POST GAYE TDO PESONA SHUHUD? ehehehe..LOL

Anonymous said...

jalan2 euro trip sket bro..tgh online dlm bas, kagum sungguh bas dorg ada wi-fi..until aku online lg dari prague pulak, hehe...
~yusry tapi bkn kru~

Mohamad Faizal said...

faramira: haha dia (kucing) semua hitam ambil gambar nampak macam kain atas lantai...

yusry: jangan kau langgan lelaki eropah sudah

adham said...

ada extra maine coon or persian to give away tak?
would love to adopt them.

0172304445

tq.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...