Sunday, September 19, 2010

Happy Birthday Apai!



Hari ini 19 September merupakan hari jadi BFF aku Amir Rashidi bin Aziz ataupun nama kurang Islamiknya Apai. Dalam segmen hari jadi yang biasa, aku selalunya akan mendedahkan sifat-sifat mahmudah dan mazmumah encik hari jadi. Mostly sifat yang keji la. Tetapi memandangkan sekarang ini ada perlawanan bolasepak di antara Manshitter United menentang Liverpool, maka segmen kejian ini terpaksa ditangguhkan. Ni pun aku tulis masa half time sebab aku memang sayangkan kau Apai (celaka Berbatov). Walaupun entri ini pendek, tapi kami rakan-rakan Bangi tetap mendoakan kebahagiaan kau di samping keluarga tercinta. Kami pun keluarga kau. Obviously kau tak akan curang dengan Ainul Aisyah sebab kami kenal kau, dan obviously Mizah tahu itu gurauan kami dan dia sebenarnya tak kisah.

Ayuh kawan-kawan, ucapkan selamat hari jadi Amir! xoxo

p/s: hormatilah amir. tak perlu keji Liverpool di entri hari jadi amir. nanti aku buat entri khas untuk korang keji aku ok? (tipu)



13 comments:

makdara TERDIVA said...

hepi besday amir..

td MDT sempat tgk pembukaan jer..dan smptla intai2 abg tores..haha!

Anonymous said...

apai!!!
hepi besday...aku hadiahkan kemenangan man united di hari jadi kau..haha..
abg hatem dah tunjuk belang..sile consider utk kesebelasan utama gameweek depan..huhu..


-shuhud-

siggplus said...

biar aku teka, apai ni mesti season lepas bukan main sumpah seranah benci berbatov?

Anonymous said...

3-2



santiago 'berbatov'

Anonymous said...

slamat hari jadi apai! semoga kau, mizah dan akif happy selalu.

ps: babi ah aku keluarkan malouda masukkan fabregas. arghhh. silap silap.

adam

Anonymous said...

Selamat Hari Jadi Apai. Diharap tiada lagi sms aneh tahun ini.

ps: terima kasih abg berbatov. nasib baik Ngog jadi sub n torres main haha

dazrul

Mohamad Faizal said...

makdara: tak apa...pedih hati jika menontonnya....

abe: jangan tiru line up aku. apai mesti guna wildcard minggu ini hihi

siggplus: haha kurang tepat di situ. yang membenci berbatov dan manshitter adalah aku. biasalah liverpool kalah malam tadi mereka pasti akan memberi komen tidak relevan mengeji aku di entri ini

santiago: apa tu?

adam: haa haa haa aku hanya boleh gelakkan kau

dazu: jaga2 dazu aku dah turunkan ilmu timbang bola fifa kat adam

z a t i said...

mizah kasi adiah ape apai?

Clarky Afif said...

nasib tak sempat pos surat layang itu. er...kau tak pos kan ijai? :P

happy besday, boy-fren-forever ijai!

Beela RC said...

Selamat Hari Jadi encik Amir Rashidi ! semoga berbahagia dan dimurahkan rezeki selalu :D

sya cheda said...

siannye apai dari taon lepas dikene kan ngan gurauan itu.eh.silap.sian ain.takpela gurau2 je kan :)

Anonymous said...

Thanks rakan2...
Lawak artis nih xle pakai lg ye...nanti awek dazu marah..hehe..

~AkuApai

Anonymous said...

awek aku concern kat isteri kau apai. kau patut berterima kasih

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...