Friday, December 17, 2010

Sally Kembali Uols!

Hai hai hai uolssssssssss.Sally vogue de vass kembali lagiiii gelenyahhhh. Awwww lamanya Sally tak menyundal kat sini. Biasalahhh sibuk berlakon filem uols. Filem apa uols tanya? Filem Anu dalam Botol. Sally jadi Anu. Hik hik hik amacam lucu tak jenaka mak? Eh lucu ke lucah macam Anjolie Lavocah? Hik hik hik rhyme gitu. Uols rindu kat Sally tak? Jika rindu katakan awwww. Time-time hujung tahun ni lah baru mak nak interframe. Lagipun rival mak si Azwan bajet diva gebus tu mulut dia dah tak laser sangat inilah masa untuk mak menyerlah. Huii memang banyak gosip dan skandal yang melanda industri hiburan tanah air kita. So marilah kita recap isu-isu hangat dan hanjenggg di sepanjang tahun 2010 ini.

disclaimer: ruangan gosip ini ditulis oleh Sally, paparazi popular dari Kolej Matrikulasi Melaka. Sebarang komen, tak puas hati, gosip panas, ataupun nak ajak berbual(lelaki muda sahaja) bole hantarkan kepada sally_gelenyah (at) gmail (dot) com

Roslin Hashim Cerai Lagi

Huiii dulu kecoh pasal Roslin ceraikan isteri pertama dia selepas sebulan berkahwin. Lepas tu dia pecah rekod pulak ceraikan isteri dia lepas 12 hari. Dua belas hariii? Mengapa begitu bang? Isteri mengadu kau tak pandai buat aksi smash di ranjang ke? Awwww laser mulut haku cilikan baru tahu. Huii tapi kisah tu tak berhenti di situ. Mulut-mulut mengumpat cakap Roslin sebenarnya ada skandal dengan Raja Azmi. Isteri Roslin pergi serbu bilik hotel Raja Azmi nak ajak gusti lumpur sebab Roslin mendaftar masuk di hotel yang sama. Huiiii panas uols. Gaduh-gaduh sikit tak banyak cakap terus lafaz, "I cerai you lah". Eiii tak kuasa haku noks!

Saiful Apek Hisap Dadah Lagi

Ada orang minat lagi ke dengan Saiful Apek? Masih menjadi idola kanak-kanakkan Saiful Apek? Lawak-lawak Saiful Apek kini tidak lagi lucu, malahan menyakitkan hati. Mungkin dia dah tak lucu sebab di bawah pengaruh dadah. ZASSSSS. Satu libasan padu di situ. Huii lepas tu dah kena tangkap buat muka bangga uols. Muka macam ahli kumpulan Slank pun ada. Pergilah kau kawan dengan Yassin tu. Tak pun dengan Saleeem. ZASSSS satu libasan padu di punggung lagi.

Kisah Cium Nabil

Dulu kontroversi peluk bekas teman wanita dia Irma di majlis Anugerah Bintang Popular 2008. Lepas tu dah berpisah dapat pulak Qasha (bukan Aqasha) yang lebih muda dan molek, huiiiii tersebar pulak gambar depa bercomolot. Artis kita ni kalau dah diexpose gambar-gambar compromising sebegini pasti akan gunakan alasan super impose. Macam gambar Edry dan Linda Rafar. Macam gambar Anjolie Lavocah. Macam video Wan Nur Azlin. Eh video plok plok plok Wan Nur Azlin 100% tulen uolsss hik hik hik. Tapi ada orang nak percaya ka gambar tu superimpose? They did a really good job if this pic below was a fake. Even with the telinga capang huiii memang perfek la uols. Awww! Hik hik hik lu pikirla sendiri.


Ariel Peterporn

Ok ok ini bukan gosip artis tempatan, tapi memang kecoh satu dunia uols. Berita penyebaran video lucah Ariel menoron Cut Tari dan Luna Maya menyebabkan ramai jejaka dan sesetengah gadis membuat carian di Google bagi menonton aksi berahi itu. Bohongla kalau uols tak pernah tengok. Gagah juga Ariel di ranjang ya tergoda mak awwww. Ariel dah kena penjara pastu sedang dibicara mati-mati menafikan dakwaan yang lelaki dalam video itu dirinya sedangkan Cut Tari dah mengaku. Memang dasar puaka kubor kau ni hanjengggg. Hik hik hik. Luna pula siap buang tatu di punggung bagi mengelirukan pihak berkuasa. Even Maria Ozawa pun mengaku sudah melihat video itu hik hik hik. Memang kelassssssss memandu.

Kontroversi Iklan Hari Raya TV3

Huiiii ini memang kisah panas uols. Sempena hari raya tempoh hari, TV3 tidak mahu ketinggalan dalam menyampaikan mesej '1Malaysia' lalu menggabungkan elemen-elemen daripada budaya lain untuk membuat iklan Hari Raya yang harmoni. Selepas 5 minit iklan itu ditayangkan, huiii biasalah orang Melayu kita mana boleh melihat anjakan paradigma sebegitu terus dibuat Hate Page di Fesbuk, dicaci di blog serta membuat rusuhan di kafeteria TV3. TV3 yang cemas terus meminta maaf di Buletin Utama dan didenda berapa puluh ribu ringgit tah. Kita hanya akan nampak apa yang kita mahu nampak, lalu membuat pelbagai kesimpulan berdasarkan apa yang telah di set di dalam minda kita. Tapi kalau tanya Sally, ada aku kesahhhh? Hik hik hik.

Pendedahan Tentang Gelang Magnet AC Mizal


Hey hey hey Sally join AC Konsortium ok! Sally sebagai salah seorang speaker AC Konsortium ingin memberi jaminan kepada para pengikut semua agar tidak mudah melatah dengan serangan orang-orang Melayu yang tidak mahu berjaya. I hope semua bersabar n teruskan perniagaan. Dugaan hanya untuk orang yang Tuhan sayang. Sungguh tidak rugi untuk uols menyertainya, kerana uols hanya perlu beli 1 gelang sebagai pelaburan untuk kesihatan dan tunggu giliran anda untuk mendapat bonus. TIDAK PERLU CARI DOWNLINE/AKAUN, AC KONSORTIUM AKAN LAKUKAN UNTUK ANDA. Jangan lupa JOINT ok Sally pun nak pakai kereta mewah jugak at least nak pakai Proton Evo. Hik hik hik.

Kontroversi Uncle Seekers

Ok yang ini Sally tak faham sangat. Malasla nak baca panjang-panjang. Siapa ada penjelasan ringkas untuk skandal ini? Sally baca komen-komen negatif yang orang beri kat blog Uncle Seekers tu je. Tapi tengok muka Uncle Seekers pun memang rasa nak bagi tinju Ip Man kan?

Hmmm itulah antara gossip-gossip dan skandal yang malatop mak aihhh buat tahun ini. Apa lagi yek? Ada banyak lagi tapi mak dah nyanyuk uols. Jomla mengumpat dengan Sally. Kita akhiri ruangan gossip ini dengan sebuah lagu gossip recycle yang fofuler dendangan seorang artis yang bajet fofuler.



Buhbye uols. Jumpa tahun depan yaa. Gelenyahhhhhh. Hik hik hik.



19 comments:

MATAHARI said...

jumpa lagi, sally.i tunggu tau.


regards

matahariyah. aww.

Anonymous said...

ooohh sally melly , we want more!more n more gossip plsss..hihihi

-paen

doubleheart team said...

lg2 gosip. suke2. haha

Catherine- said...

jappp~

sally tu sape?

Mimie.Candy Cane said...

kalau mama juwie bace entry ni mesti dia amek ko jadi wartawan majalah mangga on the spot..errr..wujud lagi ke majalah mangga skang eh?



azwan ali sila terjun bangunan.sally terbaek nookk

Nurul Huda Rahim said...

eh. gosip hat empunya blog yg penting rupa pergi merisik ank dara org siap bercup cake bagai tak termasuk ke? hot tu gosip tu. kah kah kah.

..:: WiRdA ::.. said...

aii nyah~ kelakar la kau..

kisah ankel sicker tu aku rajin plak explore. tp bukan bermakna aku takde keje..hahaha

dan selepas aku sendiri mengeji sorang, terbaca pulak blog maskancil, uhmm terus buat muka >_< same je dua2 manusia tu, yg menyaman dan yg disaman! donia donia!

aina hazuani said...

apesal kalau aku baca setiap entri kau yang pasal sally ini cara bacaan aku gedik macam nyah jugak arghhh

ainakhani said...

yang mmg tgh ngetop skang ni mmg kes uncle seekers tu lah. hm bia la dio malas nak layan.

suare ko mmg sodap. tipu ni.

hahaha. ko bole la jadi penulis kat paper pasal gosip artis. haha neway aku ske lyrics ko.

The Sharkox said...

Rindu gila aku dengan video ni... snowcap YNWA dan baju No fat Chick tu memang legend la dalam YPR ni..

HO ijaicool..

O Ena O said...

hai salyy! rindu tau kt uols~~

Mohamad Faizal said...

(SEMUA SALLY JAWAB)

matahari: hey hey nak lagi malatopp letak matahariNyah. awwww

paen: uihh demands uols!

doubleheart: next year nyahhh

catherine: exsqueeze me tak kenal sally paparazzi??? gelenyahhhh

mimie: mama juwie mentor i taww. hik hik hik

huda: exsqueeze me ruangan gossip ini sekadar untuk orang yang FOFULER saje hoccayyyy

wirda: maskancil? mak tak kenalll

aina: hik hik flattered haku kau guna nada yang betul

ainakhani: hey hey sally nak buat majalah sendiri baru boleh laserrr

sharkox: HO! untuk SALLY hoccayyy

ena: huh haku memang diva gebus semua orang rindu

gelenyah uols!

yananana said...

setailllllllll lah u sally ;)

clarky said...

awww rindu noks!
ariel peterporn itu la yg hot, mek sempat tgk (tertengok hikshiks!) gushti Ariel vs Luna Maya je.

see you nyah!

Haziq Zainal said...

Haha aku suka entry ni ;p

Anonymous said...

awwwwww~~
sally! ai sure2 kompom u pon rndu kat ai kan? ihik3 gediksz uols.. yg psal uncle seekers tu mmg btol nyah.. tak kuasa mak nk amek port janji mak voguedevass gitu...



-megan musang

Mohamad Faizal said...

(semua sally jawab)

yananana: haku memang setailll dik nonnnn

clarky: huiii memang hotttt dua-dua sundall awwww

haziq: ke suka kat hakuu dik oiii

megan: OH EM JI! menyampah!

hammad said...

hahaha...power.power

eisya lim said...

awww..sally lg meletop!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...