Sunday, April 17, 2011

Ahli Baru Team Bangi


Jika anda merupakan pembaca veteran laman ini, anda mungkin mengenali watak di atas yang bernama Khairul Afandi bin Kasim ataupun nama pornstarnya Fandi. Di dalam Team Bangi, Fandi dikenali sebagai Ah Long kerana dia memiliki 4 telefon bimbit. Satu iPhone 4 yang sudah dijailbreak, satu Blackberry untuk mengumpul BBM pin gadis-gadis walaupun tidak pernah dilayan, satu telefon empat segi yang hodoh yang aku tak tahu jenama apa, dan satu lagi cordless phone yang diberi secara percuma oleh TM. Tak boleh pakai pun just nak show off je.

Walaupun di dalam kad pengenalannya tertulis yang dia merupakan warganegara Malaysia, wajahnya langsung tidak nampak cahaya kemelayuannya itu. Kalau aku pergi pasar malam rumah aku, asyik keliru je asyik nampak Fandi berlegar-legar walaupun itu sebenarnya orang Indonesia yang rawak. Nak kata muka dia macam Ariel Peterpan tak juga kerana muka dia lebih kepada penyanyi Radja, tapi skill persetubuhan halal dia memang terer macam Ariel Peterpan. Bayangkanlah baru kahwin je sudah berjaya membuntingkan isteri. Mana taknya bersenggama 5x sehari kalau solat 5x sehari kan bagus. Akhirnya pada tanggal 16 April 2011, Fandi secara rasminya telah menjadi seorang bapa. Ayuh teruskan membaca.

Mula-mula Anas setubuhi Zack dapat Aryan...


Kemudian Apai setubuhi Mizah dapat Akif...


Dan kini, hasil persetubuhan halal dan kerap Fandi bersama Norzubaidah Mahmood...


Yaa anak Fandi yang namanya masih di rahsiakan lagi. Tapi aku cadangkan letak je nama Faizal yang bermaksud "kekacakan yang nyata" dalam bahasa Sanskrit. Kongratulasi Fandi dan isteri! Semoga kau menjadi bapa yang bertanggungjawab berjaga malam basuh berak anak jangan asyik nak escape pergi rumah aku je tinggal isteri untuk uruskan segalanya. Jangan asyik nak mengada-ngada guna tangan ataupun mulut menggantikan Madela Breast pump utamakan anak dahulu.

Emm anak kau ni nampak macam kau la Fandi. Eh bagusla rupa macam kau, kalau rupa dan warna macam Shuhud nanti disyaki pula. Hee hee. Ayuh kawan-kawan, ucapkan kongratulasi Fandi! We love you man!

kredit gambar yang dirampas daripada fesbuk masing-masing.



18 comments:

Noraishikin Mohd Salleh said...

hahaha...lawak-lawak...congrats Fandi! :)

Anonymous said...

congrats fendi..daripada nama faizal,lebih banyak barakah nya kalau kau letak nama shuhud..hehe..



-shuhud-

Shima Ibrahim said...

Kongratulasi fandi..! ;)

ainakhani said...

kongratulasi Fandi! We love you man!


ijaiiii... kau bila pulak nak dapat anak??? wakakakakak xD

Anoneemus™ said...

Saya suka kening Aryan!Tahniah Aryan kerana memiliki kening menawan.

dan tahniah Fandi yg tak dikenali.

crazy_labelle said...

congratz fandi...

and bile turn ijaicool jr pla?

Mohamad Faizal said...

shikin: kamonnnnnn cikintooooooo :)

abe: alah nama kau anak ketiga nantilah

shima: kongratulasi shima sebab dapat tengok BABY BABY BABY OOHHH

aina: bersabarlah saat indah kan menjelma jua

anoneemus: anda sudah ada anakkah jika ada jangan lupa jemput saya ke majlis harijadinya (tiba2)

labelle: bersabarlah saat indah kan menjelma jua

nis said...

3 3 comellllll!!! grmmmmnyee...grrrr.

crazy_labelle said...

knp x bg kami (arsenal menang)

boikot blog ini utk ari ni... T_T

Rahim Hashim said...

congrats fandi!!

deqyalalink in-situ said...

tak sabar nak tunggu anak dr shuhudd..... hehehehe...taniah !!

Nurul Huda Rahim said...

kami tunggu anak ijaicool plak! haha!

cik aletheea : said...

waduh cikijoi...
bahasa kamuk..ngeri saya baca...
tapikan.. congrats for your buddies..
berderet lar bebudak kecik lps nie kalu korang beryumcha...

Anonymous said...

wei, post soya ludah dekat bangi mane?tak up to date la orang bangi weiii.ko g youtube cari soya ludah..

Mohamad Faizal said...

nis: mesti. macam pakcik mereka faizal

labelle: hehehehe

rahim: kau dan hani bagaimana? hehehehe

soleha: too bad shuhud taknak kahwin...

huda: hehehehehehe malulah ai yu cakap camtu

aletheea: haha pergi yamcha tak bawa isteri dan anak kot sebab nak boys talk

anon: ok

Anonymous said...

thank you uols..anak aku bernama khairul zharfan bin khairul afandi hihi..tomei mcm daddy n mummy nya faizal jgn jeles k..=P

-fandi-

Anonymous said...

congrats fandi.tension aku baca entry ni.. nway next coming, baby AZ hahaha

-zaahirah

Anonymous said...

ARYAN HANDSOME GILAAA

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...