Monday, October 24, 2011

Ulasan Filem: SIX and The City


Ewah-ewah tempoh hari masa Manchester United merogol Arsenal bukan main lagi kalian ya. Sekarang sudah dirogol di tempat sendiri maka diharap dapat mengekalkan semangat kesukanan yang tinggi dengan menerima cercaan daripada pembenci pasukan syaiton. Memang bising Fesbuk dan Twitter malam tadi setelah berbunyi wisel penamat masing-masing mengeluarkan jenaka yang semuanya lucu jika anda bukan peminat Manchester United. Ayuh kita kaji jenaka-jenaka tentang perlawanan semalam.

How to deactivate Facebook (for Manure fans only) Go to Account Settings > Security > Deactivate your account

"Saya tujukan gol-gol tersebut buat arwah Marco..." Mario Balotelli

@HPJG91: "I reckon Ferguson is going to regret resting Howard Webb for such a big game"

@DCKingdomDan "Apparently, Evra has accused Balotelli of saying a certain word to him 'about ten times'. Turns out the word was 'rape'..."

@SmudgySmudgeSean Any United fans suffering from the humiliating defeat, there's a helpline available: 0161 6161 6161.

@LiterallyJamieNot: "Man U fans. Your '19' flags and scarves, turned upside down, would make ideal Christmas presents for City supporting relatives"

@colm_smyth: "Arsenal have now 1-6 out of their last 7 games. Hehe"

Mohd Khairizal:

Ramli : Ayahhh! Tadi Ramli score 1 bijik gol ayah! Ayah bangga x?
Ayah : Bangga?! Ko tahu x jiran kite yg bising tu score 6 bijik gol!! E.N.A.M! ENAM ko tau!!


(gambar edit pakai MS Paint ihsan Pipiyapong @sokernet)

@_Acat_: "Penyokong man u semua. Antara 1 daripada 6 rukun iman ialah percaya pada qada dan qadar"

Jika anda ada status, tweet-tweet mahupun jenaka yang memperanjingkan Manchester United yang lucu ayuh kongsikan bersama! Alah berjenaka saja hikhik.



9 comments:

rehaljingga said...

aku rasa aku akan beralih arah lepas ni..sokong pasukan bola jaring atau kumpulan KPOP gula-gula..

nub said...

boy : hello girl *wink

Girl : hey there :)

Boy : can I fuck you 6 times in 90 minutes?

Girl : WTF! Do you think I'm manchester united


kihkihkih. Najib kata "satuuuuuuuuuuu".. kita jawab "enam!!!!". bukan "malaysia"

O Ena O said...

kesian Man U..tumpang simpati.:(

lurvee said...

wah..rajin ijai update blog dia kalo MU kalah...sukeee

bili said...

Boy: Hi
Girl: Oh Hai.
Boy: Can I screw you 6 times in 90 minutes?
Girl: WTF? Who do u think I am? Manchester United?

kundi said...

pasal qada dan qadar mg kreatif dan keagamaan gitu...=)

BraderDiego said...

Fergie's wife pulls to wake him up one morning: "Wake up Fergie, it's 7...."

He jumps from his bed:"Whaaaaaaat? Did city score another one??" :)

yusuf mujahidin ™ said...

ciskek

Faizal Rosly said...

rehaljingga: nak join kpop memang eloklah kau sokong menyu ada pork ji sung

nub: kalau najib cakap dua kita balas lapan

ena: usah simpati

lurve: uhh pasti

bili: kita orang melayu tak boleh tahan lama

kundi: baguslah ada pengajaran yang kau dapat disitu

braderdiego: kahkah itu lucu

yusuf: takziah bro

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...