Tuesday, May 22, 2012

Song For Eleanor 2012


Hari ini, 22/5/2012 merupakan hari jadi teman tapi mesra di Uniten tapi taklah mesra sehingga melampaui batas agama. Nama panjang dia Tengku Eleanor Ezura binti Tengku Nasrudin. Nama pendek dia Ezu. Nama South American dia Ezuantes Estrada. Selalunya tiap-tiap tahun saya akan recycle lagu besday untuk Ezu, tetapi oleh kerana tahun ini merupakan tahun terakhir beliau menyambut hari lahir sebagai seorang gadis sunti sebab bulan depan dia dah nak kahwin, maka kenalah buat video baru kan. What the what? Video baru?? Ayuh kita menyanyi bersama-sama!


Hello to Eleanor Ezura apa khabar kamu?
I'm singin this song for ya, I wrote it just for you,
Because today's your birthday takkan nak buat tak tahu,
I'm gonna sing for ya, that's what i wanna do

Oh how did we met, oh how did we know each other?
I didn't remember we went to tadika together,
Oh yeah I know you and I were lab partner,
You did all the coding I just cucuk tamdraiv saje.

Ohh happy birthdayyyy oh Eleanor Ezura

She is my president, my agent, and my fan,
She never membangkang although i always perasan,
We always mengumpat even though Jaspal kat depan,
When it's Manic Monday we will mesej sampai pengsan

This song was meant to be friendly,
So I'm sorry if ada yang terguris hati,
Next year I WON'T sing you this song lagi,
Takut suami jeles nanti


Kahkah tukar lirik sikit je sebenarnya. Takpe yang penting keikhlasan di hati. Selamat hari lahir yang ke-34 Ezu ikhlas daripada Ijai & Datillah. Kami mendoakan agar Ezu bahagia bersama si dia sehingga ke syurga. Fuhh ayat. Tapi apasal tak dapat kad kahwin lagi? By the way Eleanor is such a nice name kalau ada ramai anak gadis nanti nak letak nama Eleanor lah. Hihi. Ayuh kawan-kawan, ucapkan Happy Birthday Ezu!



3 comments:

ceklala said...

heppy besday ezu!!awk comell! ^_^

Hikaru Yui said...

hepi birthday..

sedap nyanyi =p

The Sharkox said...

aku kalu elanor ni satu bende je dalam kepala aku, kereta Ford Shelby Mustang GT500 dalam movie Gone in 60sec lakunan abang Cage.

BTW, HB eleanor (gaya ucapan dalam fb)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...