Friday, June 8, 2012

Liga Super EURO 2012

Hai apa khabar pembaca? Gila apa kemaskini blog dua kali dalam sehari. Kejohanan EURO akan bermula pada malam ini. Siapakah pasukan kegemaran anda? Adakah bekas negara penjajah yang kalau kita tak merdeka kita mungkin jadi orang England? Ataupun anda menyokong juara bertahan Sepanyol? Mungkin juga anda gemarkan gaya permanian (sengaja typo) skuad muda Jerman? Tak pun anda minat Greece sebab atuk anda berasal dari sana? Oklah kalau nak sokong Brazil juga ikut suka ketiak anda lah kan. Tak kiralah anda sokong pasukan mana, jika benar anda menggemari sukan bola sepak dan anda rasa anda ni layak menggantikan Uncle Woy sebagai pengurus England, maka inilah masanya untuk anda membuktikan kejantanan anda dengan menyertai fantasy football edisi EURO 2012. Ayuh teruskan membaca.

What the what? Anda ni seorang noob dan tak tahu bagaimana nak main? Tak apa abang Jai akan membantu anda. Sila ikut arahan di bawah:

1) Layari laman sesawang ini http://en.euro2012fantasy.uefa.com/

2) Jika anda ada akaun UEFA.com sebelum ini, gunakan saja emel yang sama untuk log masuk. Kalau tiada, register yang baru. Kejap je kalau nak register akaun porn boleh pulak korang spend masa lama-lama.

3) Pilih pemain yang anda rasa boleh memberi poin yang banyak kepada anda. Seperti biasa untuk memberi advantage kepada anda dan saingan kepada saya, saya dedahkan line up saya untuk EURO ini. ENGLAND PANTANG KALAH!



4) Setelah memilih pasukan, klik tab League dan klik Join a league. Kemudian klik 'Private league' klik next dan masukkan kod ini: 439976-91161

Tunggu apa lagi? Cepatlah buat team dan masuk ke dalam Liga Super versi EURO. Jangan terperanjat ada Freddie Ljungberg sebenar dalam Liga Super tu (sumpah tak tipu). Malam ni dah start match dah. Tebus dendam anda yang berada di bawah pasukan Anfield Heroes dalam Liga Super versi EPL tempoh hari. Ayuh segera, tempat adalah terhad!



1 comments:

mariyaamohdtahir said...

nampaknyer semua bizi dgn euro..
ijai cmner england dah menyeri tu :p
go go germany:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...