Friday, November 8, 2013

Kompilasi #JenakaThor

Salam Jumaat. Salam 1Malaysia. Salam antara bukan mahram. Sudahkah anda menonton filem Thor 2? Aku tak tengok lagi pun. Yelah sejak dah beranak ni (memiliki anak), aku sudah jarang menonton wayang. Aku bukannya macam sesetengah ibu bapa yang bawa anak ke dalam wayang lepastu dibiarkan mereka menangis di sepanjang cerita. Anyway, filem Thor 2 mula ditayangkan sejak Khamis minggu lalu. Sempena dengan keluarnya filem tersebut, aku pun saja-sajalah buat hashtag #JenakaThor di Twitter untuk mempamerkan kehambaran jenaka sendiri sambil gelak sorang-sorang lepastu.


Kemudian ramai orang menyumbang #JenakaThor masing-masing yang ternyata hambar tetapi bagi aku sangat kelakar sehinggakan hashtag #JenakaThor menjadi trending topic di Twitter. Walaupun #JenakaThor is soooo last week, tapi aku ingin berkongsi #JenakaThor yang membuatkan aku terkekek-kekek seorang diri. Ayuh teruskan membaca.


Tetapi #JenakaThor yang lebih kelakar adalah #JenakaThor bergambar!





dan yang paling lucu nak arwah bagi aku.....


Kahkahkah banyak lagilah #JenakaThor yang lucu. Masuk saja ke Twitter dan cari hashtag #JenakaThor. What the what kalian tiada akaun Twitter?? Pergi register satu sekarang. Nescaya blog kau akan terus terpinggir. Uhuk uhuk. Jika kalian rasa kalian ada #JenakaThor yang original dan hambar, ayuh kongsikan bersama!



11 comments:

kundi said...

isteri Najib?- rosmah manThor

Nurul Afifah said...

eksaited baca sbb nak tgok sgt2 movie ni. nice jokes btw!

NeemoNeemo™ said...

Bab blog terpinggir tu amat tepat sekali! Siap FB sekali terpinggir. kah kah kah

sapik mon said...

thoruk betol, sian thor..haha!!!

huda said...

blogwalking.. nice blog :)

visiting me back
hudakassim.blogspot.com

Anonymous said...

sa THORRRRRR malaysia!!

madoct10 said...

Hehe..rasanya nampak Ijai berjalan menuju ke Arena tadi. Taktau la kembar u ke..orang seiras u ke.
Tak sangka ofis kita dekat2...heheh.

Afiza said...

Bumped into your blog semasa google kasut bata. Hahaha i think i kinda like your blog sebab tulis bahasa melayu ejaannya penuh tanpa singkatan. Keep up the good work! 😊

Faizal Rosly said...

madoct10: kalau rasa hensem, sayalah tu

Afiza: spank you very much

Anonymous said...

memang thorlakar ler anda ni. betoi ckp si kasut tinggi pink...

thor thor thor... (gelak bahak2)

DANISH AuRoRa said...

Rajin nya baca novel saya malas. em jemput ke blog saya k ada jual SHAWL design by me.if interested email i k.tq

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...