Wednesday, March 19, 2014

Kompilasi #JenakaArtis

Hai apa khabar pembaca? Tahukah anda, salah satu hashtag kegemaran saya di Twitter adalah #JenakaArtis. Sebagai seorang yang mudah terhibur, saya sering buat tweet yang hambar nak arwah dan kemudiannya saya sendiri yang gelak. Sebenarnya membuat kompilasi tweet daripada Twitter hanyalah taktik orang mengemaskini blog bila dah tak ada idea untuk menulis entri berkualiti. Alamak terberitahu rahsia pula. Tak apa, mari kita bergelak tawa.

1) Apa akan jadi kalau Zila Bakarin makan tak henti-henti? Jadilah Godzila Bakarin #JenakaArtis

2) Apa akan jadi kalau Sasi The Don masuk Islam? Jadilah Ustaz Don #JenakaArtis

3) Apa akan jadi kalau Fizz Fairuz mengecapi kemuncak syahwat? Jadilah Jizz Fairuz #JenakaArtis

4) Apa akan jadi kalau orang asyik tanya soalan kat Marion Caunter? Jadilah Marion Caunter Pertanyaan #JenakaArtis

Anda sudah dapat konsepnya di sini cara untuk membuat #JenakaArtis? Ayuh teruskan membaca.



Ok ini pula #JenakaArtis yang dilakukan oleh orang lain yang ternyata lucu nak arwah.


Kahkahkah kelakarnya. Untuk membuat hidup anda terus ceria, layari Twitter dan carilah hashtag #JenakaArtis. Jika anda tak ada akaun Twitter, sila register sekarang dan jauhilah rakan-rakan MLM di Facebook tu. Jumpa lagi dalam siri kompilasi yang akan datang.



6 comments:

Muhammad Taufiq said...

Suka sangat baca blog awk :) Baru-baru ni saya ada buat blog, jemput singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blospot.com :D

Anonymous said...

komen yang atas ni lagi lah win ahahahaha awksweetgitu lah sangat

btw kompilasi ni memang hambar tapi lawak haha

Faizal Rosly said...

bukan haritu dah bagi komen macam tu ke kat entri Grand Lexis tu... :(

jana said...
This comment has been removed by the author.
dekan fizik said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH

khaled Al Waled said...

Nice...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...