Wednesday, August 27, 2014

Kompilasi Nasihat Membina di Gambar 'Rindu Awak 200%'


Hai apa khabar semua? Ok so apparently tweet 'Rindu Awak 200%' telah menjadi viral di alam maya dan banyak dikongsi di Whatsapp group. Hot FM pula pergi share screenshot tweet aku pasal 'Rindu Awak 200%' tu di laman rasmi Twitter dan Facebook mereka. Ketara sekali tweet tersebut berunsur jenaka, dan berdasarkan komen majoriti, ramai yang mengerti dan gelak ha ha ha. Namun begitu terdapat segelintir masyarakat kita yang tiada unsur humor di dalam diri dan mengambil serius tentang semua perkara. Di sini saya ingin membuat kompilasi komen-komen serius serta nasihat membina bagi membahagiakan rumahtangga. Ayuh teruskan membaca.



Yes. Nokia Lumia 1520 to be exact. Microsoft hingga ke syurga!


Begitulah antara komen-komen yang mencuit hati. Saya pasti ada banyak lagi tetapi letihla nak go through satu-satu. Komen anda bagaimana pula? Jika anda mengantuk dan inginkan hiburan, ada boleh pergi ke laman FB rasmi Hot FM dan baca komen-komen serius di gambar tersebut. Ok sekarang ni depa tengah bergaduh tentang siapa yang patut lipat kain dalam keluarga.



11 comments:

Shark Kay said...

hehehe,
hanya sekeping gambar boleh cetuskan pergaduhan,
bnda kecik boleh jd besar,
lawak.

Pizli Mat Wazip said...

Hahahaha. Semua benda nak mengamuk deme ni.

Madi said...

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaaa!!!

Eh, fon aku pn Nokia Lumia gak. Dem

Martini Muaz said...

Nokia Lumia win.

adam said...

biasa aa pompuan emo. ntah2 laki dok menolong x sedar plak sbb tgh shopping online kahkahkah

fathen yaya said...

komen mereka memang 'menghiburkan'...kesiann..kahkahkah..tapi ayat bawah ni memang mencuit hati saya..

"Ok sekarang ni depa tengah bergaduh tentang siapa yang patut lipat kain dalam keluarga."

Anonymous said...

Sbb dah blurkn pic, x nampak pulak. Ada x yang komen2 mcmtu yg lelaki?

Anonymous said...

Pada saya, ayat suruh lipat kain tu pon satu gurauan. Diorg tu je yg take it seriously. Sume mende nk didebatkan. Diorg tak slalu baca blog ni tu yg x tau your wife tu cool orgnya.

Sylarius Yusof said...

Peminat Microsoft tegar rupanya. Haha. Ok, Microsoft till jannah! :-p

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...