Friday, March 20, 2015

Teknik Memikat Gadis

Hai apa khabar semua? Tahukah anda hari ini 20/3 adalah hari lahir isteri saya? Rasa macam nak bermain dengan emosi beliau dengan meletakkan kotak iPhone di dalam plastik KFC, tapi dalam kotak KFC letak peha ayam. Namun begitu gadis-gadis secara umumnya tidak memandang kepada hadiah meterialistik, sebaliknya mereka cukup berpuas jika kita menunjukkan effort untuk membuat mereka gembira. Ceh cakap jela kedekut nak beli hadiah mahal. Maka di sini saya ingin berkongsi beberapa pickupline di kawasan umum bagi membuat gadis-gadis terus jatuh cinta (ataupun jatuh meluat) kerana peluang untuk memberi first impression yang baik tidak datang selalu. Ayuh teruskan membaca.

1) Teknik memikat waitress comel

"Dik mee rebus satu. Taknak toge ya"

"Ok bang"

"Tapi nak together dengan awak..."

2) Teknik memikat anak makcik jual nasi lemak

"Dik nasi lemak satu. Taknak timun"

"Ok bang"

"Tapi nak teman..."

3) Teknik memikat gadis cashier Petronas

"Selamat datang bang. Kad Mesra ada?"

"Kad Mesra tak ada, tapi saya ada senyuman mesra.... (senyum)"

4) Teknik memikat gadis Perlis

"Eh awak ni orang Perlis kan?"

"Mmm camana tau ni?"

"Sebab awak nampak Beseri..."

5) Teknik memikat pekerja Nando's

"Abang nak flavour apa?"

"Mmm saya nak Mild je, tapi awak saya rasa Extra Hot..."

6) Teknik memikat orang Bangi

"Walaupun Bangi selalu tiada air, perasaan saya terhadap awak takkan pernah kering.."

Begitulah antara teknik-teknik memikat spontan yang boleh dilakukan jika kalian ternampak gadis idaman hati tiba-tiba muncul di depan mata di tempat-tempat yang disebutkan di atas. Gadis-gadis nak guna terhadap jejaka pun boleh apa salahnya. Ok jumpa lagi dalam segmen memikat yang akan datang. Kongsikan teknik memikat (original!) anda juga di ruangan komen. Anyway, happy birthday isteri! Together forever we will always be! (guna gambar lama sebab masih kurus).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...