Tuesday, February 14, 2017

Playlist Hari Kekasih

Hai apa khabar pembaca? Anda sangka blog ini telah tamat riwayatnya tetapi anda silap. Umpama John Wick yang ingin bersara daripada arena pembunuhan namun terjerumus kembali ke kancah keganasan setelah anjing beliau dibunuh dan keretanya dicuri. Tak pasti sama ada perbandingan tersebut sesuai diaplikasikan dalam situasi ni tapi kalau nak ikutkan wajah aku memang ada sikit-sikit macam Keanu Reeves pun.

Anyway hari ini adalah Hari Kekasih. Jika anda ada rakan-rakan yang sedang bersedih kerana berseorangan di Hari Kekasih, anda boleh ceriakan hari mereka dengan menukar nama anda di telefon mereka kepada nama ex mereka lepastu hantar mesej seperti 'I miss you' atau 'Daku rindu belaian hangatmu'. Akan tetapi kenapa nak sedih kalau tiada teman semasa Valentine's Day? Ambil secara positif, anda masih lagi tiada teman pada hari esok dan lusa nescaya anda akan gembira. Jika anda masih nak menyambut Hari Kekasih juga, no worries saya ada menyediakan playlist yang boleh anda dengar untuk mengubat perasaan anda yang lara. Ayuh teruskan membaca.

Bila kau berseorangan di Hari Kekasih...





Bila kau berseorangan di Hari Kekasih, tapi kau redha...





Hahaha dah lama tak berjenaka di sini lucu bukan. Ok kita jumpa lagi di Hari Kekasih tahun hadapan Insyaallah.



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...